به گزارش کُردپرس، اجلاس ضد ایرانی ورشو که قرار است تبدیل به اهرم دست آمریکا برای فشار به ایرانشود از همینالان زمزمه شکست آنبه گوش می رسد چرا که برخی از سیاستمدارانمطرح اروپایی به دلایلی اعلام کردهاند که در این اجلاس شرکت نمی کنند. به قول کوهکن عضو فراکسیون نمایندگانولایی مجلس ، لهستانی ها مصداق این ضرب المثل هستند که نه در غربت دلم شاد است نه جایی در وطن دارم چنانچه نه جایگاهی در اتحادیه اروپا دارند و نه ارتباط مناسبی با بلوک شرق برقرار کرده اند.
حضور منافقین در لهستان پشت پرده انتخاب ورشو به عنوان محل برگزاری اجلاس ضد ایرانی
کشوری که در چنین شرایطی قرار گرفته، طبیعی است که از هر فرصتی برای باعث مطرح شدن استفاده کند و از آنجایی که هر کشوری دنبال منافع خود است، لهستان نیز از هر طریقی به این سمت حرکت می کند. از سوی دیگر یکی از کشورهایی که منافقین با آنها ارتباط داشته و در آن اردوگاه دارند و زمانی بخشی از آنها از عراق به این کشور منتقل شدند، لهستان بود از این رو لابی منافقین در انتخاب این کشور و ایجاد رضایت برای برگزاری کنفرانس ضد ایرانی بی تأثیر نبوده است.
اما واقعیت این است، منافقین به لحاظ جغرافیایی از کشور دور هستند و نقطه قوتی برای ضربه زدن و اقدامات تروریستی ندارند.منافقین به سمت اضمحلال و نابودی می روند.همچنین لهستان در شرایط فعلی صرفا منافع کوتاه مدت خود را می بیند تا خود را مطرح کند و منافع بلندمدت را در اروپا و منطقه دنبال نمی کند.
کوهکن نماینده مردم در مجلس دهم ، یکی از دلایل انتخاب لهستان برای برگزاری اجلاس امنیتی ضد ایرانی را عدم پذیرش سایر کشورها در برگزاری آن دانست و عنوان کرد: نباید فراموش کرد که مردم اروپا نیز حافظه تاریخی خوبی از منافقین ندارند و آنها را یک گروه تروریستی می دانند و بارها تکدی گری و ایجاد مزاحمت های آنها را شاهد بوده اند.
وی در ادامه نتیجه اجلاس لهستان را از هم اکنون مشخص عنوان کرد و افزود: برگزاری این اجلاس اولین و آخرین تلاش آمریکا و منافقین علیه نظام جمهوری اسلامی نخواهد بود.
ادامه سیاست تقابل واشنگتن علیه تهران
با روی کار آمدن و قدرت گرفتن جان بولتون مشاور امنیت ترامپ و پول هایی که برای مبارزه با ایران خرج شد، مجدد آمریکا به دنبال بازسازی چهره منافقین رفت و از آنجایی که این گروه با جمهوریخواهان عجین تر بودند شروع به تاخت و تاز جدیدی کرده اند.
سوالی که مطرح می شود این است که آیا ممکن است این اجلاس مقدمه ای برای ایجاد جنگ دیگری در منطقه باشد.در این باره کوهکن می گوید: احتمال کمی در اینباره وجود دارد و صحبت ها در این خصوص صرفا لفاظی های سیاسی و مبتنی بر ترفندهای وزارت خارجه کشورها است که جای تحلیل دارد اما در حال حاضر برای شروع جنگ جدید در منطقه نه تنها شرایط موجود نیست بلکه شاهد موانعی نیز هستیم.
ادعای حمله نظامی به ایران صرفا دوپینگی برای همپیمانان منطقهای است
با توجه به لفاظی های اخیر مقامات آمریکایی، اخیرا ظریف ، اعلام کرد که ایران وارد جنگ نمی شود و در نهایت اگر تعدی شود همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند که زمان بزن دررو نیست وارد عمل می شویم و آمریکا باید بداند اگر می خواهد تل آویو و حیفا با موشک های آماده شلیک منطقه زیر و رو شود، باید وارد چنین معرکه ای نشود.مقامات سیاسی و نظامی کشور بارها اعلام کرده اند که نه به جنگ ورود پیدا می کنیم و نه آغازکننده آن خواهیم بود. طدف های متخاصم نیز به سیاست راهبردی ایران واقف هستند از این رو هیچ جنگی در منطقه اتفاق نمی افتد اما آنها نیز گاهی چاره ای جز تظاهر به اقدامی علیه ایران ندارند که پشت گرمی به هم پیمانان منطقه ای خود و نوعی دوپینگ برای آنها صورت دهند.
نظر شما