به گزارش کُرپرس ، در شلوغی گرانی و تورم بازار امروز ، خودروسازان هرطور دلشان می خواهد،قیمت گذاری می کنند و به گفته 《خجسته》نماینده مردم فامنین در مجلس شورای اسلامی ، خودروسازان باعاستثمار نو شدهاند؛استثمار صنایعی که به اسم تولید داخلی و حمایت از اشتغال،مردم را به سلطه و مسئولین را به سخره گرفتهاند.به گفته رئیس فراکسیون شفافیت و مبارزه با مفاسد اقتصادی، سودجویان حوزه خودرو ابزار زیادی در دست آنها است و برای بستن دهان منتقدین هر رفتاری می کنند؛وقتی منتقد به آنها انتقاد میکند و میگوید که ۲۷۰ هزار نفر ثبت نام کرده اید و پول مردم را گرفتید؛باید به موقع عمل کنید و به توازن رفتار کنید، می گویند ما اطلاع نداریم !خوب اطلاع داشته باشند.
اما آنچه که از سمت خودروسازان به گوش می رسد این است که برنامه درستی برای حمایت از حقوق مصرف کننده ندارند.در واقع خودروسازان داخلی نارضایتی در مردم ایجاد می کنند و مردم را عصبانی می کنند؛مگر می شود پراید ۲۰ میلیونی ۴۰ میلیونی شود! جالب است نه به حرف وزیر صمت گوش میکنند نه مسئولین و نمایندگان مجلس. تذکر آنها را هم گوش نمی کنند؛ و اصلا مشخص نیست چه کسانی پشت این قضیه هستند؟
اما باید پرسید متولی اینامر چه نهادی است؟ چرا هیچکس در کشور این قیمتها را کنترل نمی کند ؟از سوی دیگر دلالها قیمتها را افزایش میدهند و مدیریت میکنند و قیمت کارخانه با قیمتبازار را آنچنان افزایش می دهند که کسی نمیداند قیمت واقعی و تمام شده خودروچقدر است.الانطوری شده که هر کس هر قیمتی دلش میخواهد را می گذارد و عمل می کند.
خجسته ، رئیس فراکسیون شفافیت و مبارزه با مفاسد اقتصادی با اشاره به احتکار خودروها،اظهار کرد:برخی خودروها را احتکار میکنند.ما میدانیم که خودروها کجا احتکار می شود ما می دانیم که قطعات را کجا احتکار میکنند و به سایر دستگاههای نظارتی هم اطلاع دادیم؛بعضی از جاها هم مشخص شد.در حال حاضر هم ورود کرده و این موضوع را تعیین تکلیف کردیم.
عضوهیات رئیسه کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی به اسم خودروسازی داخلی بیت المال را غارت می کنند،تصریح کرد:خودروسازی داخلی با نام اینکه صنعت ملی ما است چرا باید اینطور رفتار کنند؟ اکثر قطعات از بیرون می آید،اما این طور گستاخانه با مردم با مسئولین و نمایندگان با گستاخی برخورد می کنند؛بالاخره به نظر من دست هایی پشت پرده است که مردم را عصبانی کنند؛به اینها میگویند سودجویان داخلی؛چراکه هرطور که دلشان می خواهد قیمت گذاری می کنند و کسی جلوی آنها را نمی گیرد.
به گزارش کُردپرس،معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن وتجارت گفت: خودروسازها باید با توجه به مطالبات مردم، تولید روزانه خودرو را به نحوی برنامهریزی کنند که ۸۰ درصد تعهدات مربوط به متقاضیان را پوشش دهد.
مقیمی در خصوص آن دسته از تعهدات خودروسازان به مشتریان که در شرایط کنونی امکان تحویل آن ها نیست، گفت: خودروسازان مکلف هستند از کلیه سبد خودروهای قابل تحویل نسبت به انجام تعهدات خود در قبال مشتریان اقدام کنند.
نظر شما