به گزارش کرد پرس حسین خوش اقبال در مراسم بزرگداشت 16 آذر روز دانشجو در تالار مولوی دانشگاه کردستان با بیان اینکه در آستانه 40 سالگی انقلاب قرار داریم و دانشگاه همچنان خط شکن خط مقدم جبهه سیاسی و اجتماعی است، گفت: خود آگاهی و خودباوری دانشجوی ایرانی در همه عرصه ها باعث شده تا دانشگاه مبدا تحول جامعه و دانشجو مظهر بیداری باشد.
خوش اقبال خود آگاهی و خودباروی دانشجو را محور مبارزه با طاغوت و دفاع از ملت برشمرد و تاکید کرد: تا زمانی که ظلم و ستم وجود دارد دانشجو هم بیدار و آگاه در صحنه خواهد بود.
معاون استاندار کردستان با بیان اینکه باید بپذیریم آنقدر که دانشجویان به مدیران خدمت رسانده اند، مدیران نتواسته اند اقدام متقابلی داشته باشند، گفت: امید به آینده شغلی، افزایش سرانه مطالعه، ایجاد انگیزه برای تلاش و تحرک از خدماتی است که دانشجو به آن نیاز دارد.
وی یادآور شد: دانشجو با آینده مبهم و تار بودن دورنمای شغلی، مشکل اشتغال و دغدغه ازدواج و مسایلی از این دست مواجه است.
خوش اقبال با ابراز تاسف از اینکه برخی مسئولان، از نظرات دانشجویان در اتاق فکر و تصمیم گیری ها کمک نمی گیرند، افزود: اکنون شاهد آن هستیم در سطح کلان تصمییم گیری ها درباره بازار کار و رشته های دانشگاهی تناسبی وجود ندارد.
وی به دیدار اخیر خود با دانشجویان دانشگاه کردستان اشاره کرد و اظهار داشت: دانشجویان مشکلاتی دارند که مطرح کردند و اگر چه اندک بود اما نیازمند رسیدگی است و با همت مسئولان دانشگاه باید حل و فصل شود. روح بلند دانشجو با توجه به شرایط حاکم بر جامعه باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی در ادامه تشکل های دانشجویی را بازوی محرک دانشگاه دانست که با ظرفیت و برنامه های خود می توانند در توسعه و شکوفایی علم و دانش مظهر بیداری و مبدا تحول جامعه باشند. خوش اقبال همچنین خواستار ایجاد فضایی در دانشگاه ها شد که دانشجو در بیان مشکلات خود دغدغه و هراسی نداشته باشد.
رسالت دانشگاهیان امروز بیش از هرزمان دیگر است
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم با بیان اینکه رسالت دانشگاهیان امروز بیش از هرزمان دیگر است و اگر بخواهیم اکوسیستم زیست بومی و اقتصادی ایجاد کنیم نیازمند اصلاحات در دانشگاه هستیم، گفت: بعد از جنگ دوم جهانی کشور اتریش ویران شد و آمریکا برای بازسازی آن اعتباری در اختیارشان گذاشت اما آنها دانشگاه و مدرسه ساختند و معتقد بودند تا دانشگاه و مدرسه آباد نشود توسعه مکانپذیر نخواهد شد و کشور ویران است.
سیداحسن علوی با بیان اینکه اندیشهها و شعارهایی که بدون کالبدیابی در مصداق هستند همیشه سرنوشتی نامعلوم پیدا میکنند، افزود: همانگونه که دین اسلام بدون نام پیامبر اسلام(ص)، و آزادی و استقلال نیز بدون نام دانشجو بیمعنا خواهد بود. انتظارات بسیار زیادی از دانشجویان است، باید تلاش کرد تا مملکت را از ابر بحرانها نجات داد و در این مسیر چشم همه کشور به دانشجویان خیره شده است.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: در کشور یک ابر بحرانهایی مانند فقر و خشکسالی به وجود آمده است و تحریمهای بسیار خطرناکی اعمال شده و دانشجویان و دانشگاهیان باید برای برونرفت این تحریمها چارهاندیشی کنند.
علوی با ذکر اینکه دانشگاهیان باید تحقیق و پژوهش را افزایش دهند، اذعان داشت: هلند یک چهارم ایران وسعت دارد اما با افزایش تولیدات کشاورزی به صورت علمی توانستهاند به تولید چند برابری برسند که بدون شک این دانشگاهیان هلند بودند که راه پژوهش و صنعت را باز کردهاند.
نظر شما