به گزارش کردپرس، پیمان آرامون در پنجمین جلسه کارگروه مدیریت پسماند استان اظهار داشت: مطالعات دفن بهداشتی پسماندهای ویژه با رویکرد حفظ ایمنی و سلامت عمومی، محیط زیست طبیعی، محیط زیست اجتماعی، محیط زیست فرهنگی و هزینه اقتصادی و با رعایت مطالعات هیدورلوژی و توپوگرافی منطقه در استان انجام شده و براساس آن چند مکان مناسب شناسایی شده است.
وی افزود: از سالهای گذشته مدیریت پسماند مغفول مانده و با دفن غیراصولی و دپوی زباله منابع زیرزمینی و محیط زیست در معرض تهدید جدی قرار گرفته است.
معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری آذربایجان غربی با اشاره به ضرورت توجه به مدیریت پسماندها و نخاله های ساختمانی در شهرها ادامه داد: تهیه برنامه های جامع مدیریت پسماند دراستان، مدیریت محل دفن زباله ، اجرای کردن طرح بازیافت پسماند با جذب سرمایه های بخش خصوصی از جمله محورهای این کارگروه است.
وی گفت: ساماندهی نخاله های ساختمانی در ورودی شهرهای استان نیز باید بررسی شود.
در این جلسه کلیات مطالعات مکان یابی پسماندهای ویژه استان تصویب و مقرر شد تا در خصوص اجرای مطالعات طرح مدیریت پسماند شهرهای میاندوآب، سردشت و ارومیه جهت بررسی و تصمیم گیری ارائه شود.
یادآوری می شود؛ با توجه به اتمام ظرفیت سایت دفن پسماند سیدآباد در مهاباد و ضرب الاجل سازمان محیط زیست آذربایجان غربی به شهرداری مهاباد، مطالعات سایت جدید دفن پسماند هنوز بلاتکلیف مانده و اقدامات شهرداری این شهر در مکان یابی سایت پسماند تاکنون پیشرفتی نداشته است.
نظر شما