به گزارش خبرگزاری کردپرس، دکتر محمد نوذری در این کارگاه که با همت اداره کل بهزیستی استان ایلام و کمیته آموزش و اطلاعرسانی ستاد پیشگیری و حضور تعداد زیادی از اهالی رسانه استان ایلام برگزار شد، خاطرنشان کرد: هیچ تهدیدی بالاتر از آسیبهای اجتماعی نیست.
او گفت: یکی از اقتضائات جمعیت جوان وجود درصدی از آسیبهای اجتماعی حول آن است که بخشی از آن طبیعی است ولی اگر از نُرم خود بالاتر برود تبدیل به یک تهدید میشود.
وی با تأکید بر این که تهدید داخلی آسیبهای اجتماعی سختتر و اثرگذارتر از تهدیدات خارجی است، ادامه داد: اگر کشوری درگیر این تهدید داخلی باشد، جمعیتش پویا نخواهد بود و مبارزه با آن باید اجتماعمحور باشد و تنها دولت مسئول نیست.
معاون سیاسی استاندار گفت که معتقد است باید به سمت فراپژوهش برویم و افزود: در یک سال اخیر بسیاری از اساتید پروپزالهای تحقیقاتی زیادی آوردهاند در حالی که ما به کار عملی بیشتر نیاز داریم و تدوین سند توسعه اجتماعی ایلام در همین راستاست.
نوذری در مورد سند توسعه اجتماعی ایلام که چندین ماه است کار روی آن در حال انجام است، توضیح داد: سند توسعه اجتماعی ایلاام با اولویت کاهش آسیبهای اجتماعی و بالا بردن نشاط اجتماعی در استان ایلام در حال تدوین است و تا قبل از پایان سال جاری رونمایی خواهد شد.
وی ضمن اشاره به انجام 130 برنامه در حوزهی آسیبها و نشاط اجتماعی بیان کرد: ما در یک سال اخیر سعی کردیم که موضوع آسیبهای اجتماعی در ایلام را حساس کرده و آن را در سطح ملی مطرح نماییم که این مهم منجر به جذب اعتبارات و توجه مسئولین به استان شد.
وی افزود: تدوین پروپزال در حوزه خودکشی که انجام آن در حوزه میان مدت میتواند اثربخش باشد، از نتایج این تلاشهاست.
معاون سیاسی استانداری ایلام در ادامه سخن را به بحث تابآوری اجتماعی کشاند و گفت: در ایلام مانند سایر استانهای زاگرس نشین، تابآوری اجتماعی خیلی کم است و بگومگوهای ساده منجر به به درگیری میشود.
نوذری با تأکید بر نقش رسانه در کاهش آسیبهای اجتماعی و تأکید بر حساسیت بیشتر صاحبان رسانه در انعکاس اخبار اجتماعی، تصریح کرد: بعضی از مسائل اجتماعی را نمیتوان رسانهای کرد؛ مانند خبر خودکشی با قرص برنج که در ماههای اخیر باعث ترویج و تقلید این نوع خودکشی در استان شده است.
نظر شما