حوزه و دانشگاه اتاق فکر مشترک تشکیل دهند

سرویس ایلام - مدیر حوزه‌های علمیه استان ایلام در نشستی به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه، که در دانشگاه ایلام برگزار شد، عنوان کرد: حوزه و دانشگاه اتاق فکر مشترک تشکیل دهند.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، به نقل از خبرگزاری حوزه در ایلام، حجت الاسلام و المسلمین وعد مرادبیگی با اشاره به این که حوزه و دانشگاه نیاز به اتاق فکر مشترک دارند و این موضوع باید با جدیت پیگیری شود، گفت: باید جلسات بین حوزه و دانشگاه مداوم باشد و نباید به این جلسات سالیانه محدود شود.

او با بیان این که حوزه و دانشگاه باید از ظرفیت های یکدیگر بهرمند شوند، بر لزوم برگزاری در کرسی های آزد اندیشی مشترک تأکید کرد و گفت: باید در کنار علم رشد دینی داشته باشیم تا وحدت حوزه و دانشگاه تقویت شود.

لزوم افزایش ارتباط بین حوزویان و دانشجویان

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه ایلام نیز در این نشست گفت: برای رفع نیاز های جامعه، حوزه و دانشگاه باید همانند ریل قطار در کنار هم و به دنبال هدف مشترک توحیدی باشند.

حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا غیاثی افزود: فلسفه تشکیل دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ایفای نقش حوزویان در دانشگاه و برقراری ارتباط با دانشجویان است که باید برای رسید به اهداف، جهادی عمل کرد و این رسالت به نحوه احسن انجام شود.

اساتید حوزه و دانشگاه مطالبه‌گری کنند

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه ایلام نیز در این نشست گفت: اساتید حوزه و دانشگاه زمینه استفاده حداکثری از تمام ظرفیت نهادها و سازمان‌های استان را فراهم کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین الله‌نور کریمی‌تبار افزود: اساتید حوزه و دانشگاه باید با مطالبه‌گری از مسئولان و مدیران استانی در زمینه عدالت‌خواهی، شایسته‌سالاری و قانون‌مداری، زمینه استفاده حداکثری از تمام ظرفیت نهادها و سازمان‌های استان را فراهم کنند.

وی با اشاره به ظرفیت‌ها و منابع استان ایلام در زمینه آب، منابع انسانی، جنگل ها، نفت و گاز، تأکید کرد: علیرغم وجود این منابع و ظرفیت ها، جزء استان‌های محروم کشور است که به هیچ عنوان مطلوب نیست و در این راستا نخبگان استان باید رقابت‌ها و اختلافات را کنار گذاشته و با وحدت و توسعه فرهنگ کسب و کار نقش خود را در سطح استان ایفا کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان گفت: هم اندیشی بین اساتید حوزه و دانشگاه بهترین ساختار برای تصمیم سازی در سطح استان است و بواسطه اینکه استان دارای مشکلات متعدد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است، ضروری است اساتید حوزه و دانشگاه با مشورت، همراهی، همدلی و حرکت جهادی برای اصلاح امور و کاهش معضلات و مشکلات مطرح استان گام بردارند.

گفت‌وگو، لازمه‌ی وحدت حوزه و دانشگاه

دکتر محمد علی‌اکبری، رئیس دانشگاه ایلام نیز در این نشست اظهار کرد: دانشگاه و حوزه دو نهاد هستند که طیف وسیعی از مردم به صورت مسقیم و غیر مستقیم با آنها ارتباط دارند و برای همین انتظار از این دو نهاد بالاست و بدین لحاظ برای تأثیرگذاری، لازم است که با هم همراهی و همدلی داشته باشند و بنا به فرمایش امام خمینی (ره) از هم جدا نشوند.

وی لازمه حفظ وحدت بین این دو نهاد را گفتگو دانست و تصریح کرد: حوزه و دانشگاه باید در کنار اینکه به آموزش و یاددهنگی فعالیت دهند، خود نیز یادگیرنده باشند تا زمینه گفتگو مابین آنها به وجود آید و اگر این مهم حاصل شود زمینه ایفای نقش اصلی این دو نهاد در روند توسعه جامعه فراهم می‌آید.

کد خبر 101980

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha