به گزارش خبرگزاری کردپرس، در جلسه فرمانداران استان، معاون عمرانی استانداری و اعضای صندوق بیمه روستائیان و عشایری ایلام که در استانداری ایلام برگزار شد، روحاله سرواندام عنوان کرد: بیمه اجتماعی روستائیان و عشایری فرصتی بسیار طلایی برای مردم استان ایلام است که می تواند منجر به کاهش فاصله طبقاتی بین روستا و شهر و توزیع عادلانه درآمدها شود.
وی افزود: با این حال بسیاری از جمعیت روستایی و عشایری استان از این بیمه و شرایط خوب آن و یارانه 70 درصدی دولت که به افراد تعلق میگیرد آگاهی ندارند و برای ثبت نام اقدام نمیکنند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان ایلام خاطر نشان کرد: در استان ایلام تا کنون 27 هزار نفر از این بیمه و مزایای بی شمار آن استفاده کرده اند و ما برنامه داریم تا پایان سال 97 این تعداد را به 30 هزار نفر برسانیم.
سرواندام توضیح داد: از این تعداد، 800 نفر از مزایای مستمری بیمه استفاده میکنند و هم اکنون حقوق ماهیانه دریافت می دارند.
او گفت: ما در استان ایلام 49 هزار نفر روستایی داریم که 10 هزار نفر کشاورز غیرساکن هم بر آن افزوده میشود. ما با این جمعیت از نظر درصد جذب بیمه شده و ارائه خدمات استان چهارم کشور هستیم ولی تا رسیدن به نقطه مطلوب نیاز به آگاهسازی جامعه هدف داریم.
وی افزود: خیلی ها به مزایای این نوع بیمه واقف نیستند و اگر بدانند چنین امکانی برای بیمه شدن وجود دارد و دولت دارد چنین یارانهای را به افراد روستایی و عشایری میدهد، حتماً برای بیمه شدن پا پیش میگذارند.
به گفته سرواندام راننده های شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت هم میتوانند از بیمه اجتماعی روستائیان و عشایری استفاده کنند.
ظرف دوسال صد درصد جمعیت روستائیان و عشایر استان بیمه شوند
معاون عمرانی استانداری ایلام نیز پس از استماع نظرات فرمانداران و حاضرین در جلسه، خواستار بیمه شدن صد در صدی جمعیت کشاورزان، روستائیان و عشایر با هدف گذاری و برنامه ریزی منسجم شد.
احمد کرمی گفت: تلاش ما این باشد که همه ی جمعیت عشایر و روستاییان ما اعم از سرپرستان و همه اعضای خانوارهای روستایی و عشایری و کشاورزان بیمه شوند.
وی بحث اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در این خصوص را یکی از مولفه های موفقیت در بحث بیمه روستائیان و عشایر عنوان کرد و گفت: باید از دستگاههایی که در این خصوص توان و امکان فعالیت دارند با همکاری و هم افزایی استفاده نمود.
معاون هماهنگی امور عمرانی ادامه داد: باید مشخص شود که هر منطقه، روستا و شهرستان چه تعداد جمعیت دارد و چه میزان از این جمعیت تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند و در این زمینه نیز باید چه میزان فعالیت برای جذب روستائیان و عشایر برای بیمه شدن نیاز است.
نظر شما