به گزارش خبرگزاری کردپرس، دکتر امیراحمد اخوان تأکید کرد: امنیت غذایی از محورهای اصلی در پیشگیری از بیماری ها و حفظ و ارتقاء سلامت جامعه است و باید به این مهم توجه ویژه شود.
اخوان تصریح کرد: ما قبل از گسترش مراکز درمانی و بیمارستانی می توانیم با برنامه ریزی و فرهنگ سازی تلاش کنیم که مردم از سلامت بهتری در جامعه برخوردار شوند.
وی افزود: در برنامه تدوین سند جامع استانی همه ما مسئول تامین نیازهای مردم در حوزه سلامت هستیم، باید نیازهای مردم در سطح شهرستان ها، روستاها و محلات شناسایی و کانون های سلامت ایجاد شود.
این مقام وزارت بهداشت تاکید کرد: یک چهارم حفظ سلامت جامعه برعهده وزارت بهداشت و دانشگاه ها است و برای مابقی، تمامی دستگاههای مرتبط باید دخیل باشند.
وی گفت: وزارت بهداشت نمی تواند به تنهایی در بحث افزایش سلامت جامعه موفق باشد و تلاش کردیم در همکاری با استانداری ها نسبت به افزایش سطح سلامت جامعه اقدام کنیم.
ایلام مرکز تضادها و پارادوکسهای اجتماعی
استاندار ایلام نیز در این نشست گفت: ایلام از نظر اجتماعی مرکز تضادها و پارادوکسها است، که باید در این زمینه تحقیقات علمی انجام شود.
قاسم سلیمانی دشتکی مثل همیشه معضلات اجتماعی موجود در استان را برجسته کرد و گفت: ایلام استانی غنی اما فقیر، بیشترین پس انداز و مصرف را در کشور دارد اما بیشترین تحت پوشش نهادهای حمایتی را دارد، کمترین طلاق را داراست اما در برخی آسیبهای اجتماعی وضعیت خوبی ندارد که باید با تحقیق و پژوهش به بررسی علل و عوامل این تضادها پرداخت.
نظر شما