تاکی شرمنده دست های پینه بسته کارگران شهرداری باشیم، آقایان مسئول؟

سرویس کردستان- ضعف مدیریت، هزینه های بیش از درآمد وخرج و برج ها و استخدام های خارج از قاعده، فشار مضاعفی بر منابع مالی شهرداری ها وارد کرده که دود آن به چشم کارکنان و کارگران زحمتکش این نهاد خدمت رسان رفته و چند سال است که این کارگران با چندین ماه حقوق معوقه دست و پنجه نرم می کنند.

به گزارش کرد پرس، در این مدت هم هرگاه فریاد این کارگران بلند شده مسئولان ساماندهی آن را به «ایجاد منابع درآمدی پایدار» از سوی شهرداری ها حواله داده و با یک سری بحث های تئوریک و البته منطقی سر و ته قضیه را اصطلاحا هم آورده اند. موضعی که باردیگر روز گذشته از سوی استاندار کردستان در دیدار با اعضای شورای استان مجدد مطرح شد. بماند که این جلسه «یهویی» بعد از انتقادات تند خلیل عزیزی رییس شورای استان کردستان از عدم دسترسی به استاندار و مکاتبات طولانی با دفتر او برگزار شد و قاعدتا برنامه عملی هم در پشت آن نبوده است. اما سوال مهم و اساسی این است که کارگران زحمت کش شهرداری های استان در شرایط سخت فعلی تا چه زمانی باید منتظر به ثمر نشستن طرح های هنوز نانوشته شهرداری ها برای رسیدن به درآمد پایدار باشند؟ از آقای استاندار و سایر مسئولین باید پرسید؛ این کارگران که چند ماه است دست خالی به خانه هایشان بر می گردند چگونه اعضای خانواده شان را قانع کنند که فعلا منتظر باشند تا بلکه شهرداری های استان از پیچ و خم های دعواهای اعضای شورا و شهرداران بگذرند و طرح های درآمد پایدار راه اندازی کنند و بعد که این طرح ها به ثمر نشست آنها هم به یک ثبات در دریافت حقوق و مزایایشان برسند؟

اینکه شهرداری های استان کردستان باید به سمت ایجاد منابع درآمدی پایدار حرکت کنند، اصلی مهم و اساسی در اداره شهر است که هیچ عقل سلیمی با آن مخالفت ندارد و تئوریی هم نیست که تازه مسئولان اقتصاددان استان آن را کشف کرده باشند. این موضوع سال هاست که مطرح است اما همه خوب می دانند که حرکت در این مسیر بستگی به عوامل مختلفی دارد که تحقق آن را خصوصا در استان کردستان به آینده های دور موکول می کند. کدام بستر سرمایه گذاری در استان فراهم شده است که شهرداری ها بتوانند با تکیه بر آن به سمت ایجاد این منابع پایدار بروند؟ خودمان را فریب ندهیم، موکول کردن ساماندهی پرداخت حقوق و مزایای کارکنان و کارگران زحمت کش شهرداری ها به رسیدن این تئوری ها به ثمر، فرافکنی است. مسئولان استانی و نمایندگان مجلس هم بهتر است هر چه در توان دارند انجام دهند که همه ما شهروندان و البته صد برابر آن مسئولان نظریه پرداز استان، شرمنده دست های پینه بسته کارگران شهرداری های استان نشویم. کارگران شهرداری های استان نمی توانند منتظر «درآمدزایی پایدار» بمانند، آنها غم نان دارند غمی بسیار عمیق تر از آنچه برخی بتوانند تصور کنند، حقوق آنها که پرداخت شد با فراغ بال می توان در مورد این طرح های بلند پروازانه و البته منطقی بحث کنید. شاید به نتیجه رسید البته شاید...

کد خبر 103615

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha