به گزارش خبرگزاری کردپرس، ظاهر سارایی در این جلسه نقد و بررسی کتاب گفت: امروز شعر کُردی جنوبی درختی است که به ثمر رسیده است و باید آن را حمایت کرد.
وی تولید هر گونه اثر ادبی با زبان کُردی را به فال نیک گرفت و افزود: تولید کتابخانهای غنی از ادبیات کردی بسیار ضروری است و لازم است که نهادهای فرهنگی از کارهای ادبیات کُردی به صورت خاص حمایت کنند.
مدیر انتشارات زانا خاطرنشان کرد: شاعر و یا نویسنده فقط باید به فکر سرایش و نگارش اثر فاخر خود باشد در حالی که به خاطر ضعف مالی ناشرها و آشفتهبازار نشر، مؤلف مجبور است که خودش برای انتشار کتابش هزینه کند.
سارایی گفت: شاعران و نویسندگان ادبیات کُردی غیر از تشویق و احسنت شنیدن نیاز به حمایت دارند و نباید از جریان شعر کُردی جنوبی فقط بهرهبرداری خبری کرد.
این شاعر و ادیب ایلامی انتقاد کرد: سالهاست یک جشنواره شعر کردی در ایلام برگزار نشده است در حالی که با برگزاری چنین جشنوارههایی و رونق گرفتن جوایز ادبی خوب میتوان شعرا و نویسندگان را تشویق به سرایش شعر و داستان کُردی کرد و این خودش یک نوع حمایت است.
ظاهر در مورد مجموعه شعر «ده ژیر چهتر واران» اثر مهدی آرمانی نیز در اظهارنظری کوتاه گفت: مهدی آرمانی در اولین مجموعه شعر خود موفق عمل کرده است. او شاعری خلاق است که تا حدودی در پیدا کردن سبک شعری خود جلو رفته است.
نظر شما