به گزارش خبرگزاری کردپرس، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری ایلام در این مراسم اظهار کرد: این طرح برای اولین بار در ایلام به ثبت رسیده و توسط کارشناسان پلیس راهنمایی و رانندگی استان تایید شده است.
مریم شادیوند با بیان این که امروز تعداد رانندگان زن با گذشته قابل مقایسه نیست، تصریح کرد: این عرصه ظرافتهای خاص خود را دارد که آموزشهای مستمر در این زمینه نویدبخش ارتقای فرهنگ ترافیک است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری ایلام گفت: مقدمات کار بر روی این طرح طی حدود 8 ماه بررسی شده و شهر ایلام در این زمینه به عنوان پایلوت انتخاب شده است.
شادیوند با بیان این که طبق آمار دلیل مرگ و میر بیش از 52 درصد کودکان زیر 5 سال تصادف و سوانح بوده است، یادآور شد: آموزش بیشتر زنان به عنوان محور خانواده میتواند در این زمینه به کاهش آسیبها کمک کند.
به گزارش کردپرس، در این مراسم تفاهمنامهای بین استانداری و راهنمایی و رانندگی استان در زمینه های ارتقای توانمندسازی رانندگی، کارگاه آموزشی کوتاه مدت، ارائه خدمات آموزشی مهارتی، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی ناشی از عدم به کارگیری اصول صحیح رانندگی، استفاده بهینه از توانمندیهای علمی و عملیاتی طرفین برای گسترش فرهنگ ترافیک، حمایتهای مالی و معنوی، ایجاد کارگروه آموزش ترافیک بانوان و همکاری و اجرای دورههای تخصصی آموزش مقررات رانندگی در سطح مدارس استان ایلام امضا شد.
ایده بانویار پلیس تا پذیرش مطلق با جدیت دنبال شود
سرهنگ حسن کاظمی، جانشین انتظامی استان ایلام نیز در این مراسم ضمن اشاره به طرح و ایده بانویار پلیس، گفت: برای هر ایده ای سه مرحله تمسخر، مخالفت شدید و پذیرش به صورت مطلق وجود دارد که برای پیشگیری از مراحل اول و دوم بایستی دلسرد نشده و با جدیت ایده بانویار پلیس تا پذیرش مطلق دنبال شود.
وی به نقش بانوان در جامعه اشاره کرد و گفت : نیروی انتظامی با توجه به اهمیت این نقش و استفاده از پلیس نسوان در مراکز مشاوره ای و مدد کاری کلانتریها و پاسگاههای انتظامی استان، توانسته است بیش از ۷۰ درصد از پروندهها را قبل از ورود به چرخه قضائی به صلح و سازش ختم کنند که این موضوع مؤید آن است که بانوان می توانند در ایده هایی همانند بانویار پلیس نیز موفق شوند.
نظر شما