عمدهی انشعابات غیرمجاز در مناطق حاشیه نشین
به گزارش خبرنگار کردپرس، علیرضا تخت شاهی در نشست خبری امروز چهارشنبه (10 بهمن) در جمع خبرنگاران افزود: در حال پیگیری و برخورد با این انشعابات غیر مجاز هستیم. انشعابات غیر مجاز در مناطق حاشیه نشین بیشتر است. در شهرک های غربی و شرق استان مانند شهرک نوکان و کرناچی تعداد بالای انشعابات غیر مجاز را داریم.
وی با بیان اینکه هدر رفت آب یکی از مشکلات جدی آبفای استان است، اظهار کرد: بخشی از این هدر رفت به دلیل مشکلات موجود در بافت های فرسوده است، بخشی دیگر به انشعابات غیرمجاز مربوط می شود و بخشی به هدر رفت ظاهری که به خطاهایی گفته می شود که در دستگاه های اندازه گیری و انشعابات غیر مجاز مشاهده می شود .
تخت شاهی عنوان کرد: کرمانشاه از جمله استان های کشور است که آمار بالایی در هدر رفت آب دارد.
تخریب 70 درصد شبکه های فاضلاب سرپل ذهاب بر اثر زلزله
مدیرعامل آبفای استان، با اشاره به اینکه 15 شهر استان دچار تنش آبی هستند، به خسارات زلزلهی سال 96 به زیرساخت های مناطق زلزله زده اشاره کرد و گفت: به لحاظ زیر ساختی، زلزله سال گذشته استان، بیشترین خسارت را بین دستگاه های دیگر به شرکت آب و فاضلاب استان زده است.
علیرضا تخت شاهی افزود: بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیارد تومان خسارت به زیرساخت های آبفا وارد شد. شبکه های فاضلاب سرپل ذهاب بیش از ۷۰ درصد به طور کامل تخریب شده است.
تعداد مشترکین و میزان حجم تولید آب در کرمانشاه
وی حجم تولید آب در شهرهای استان در بدو تأسیس شرکت را ۹۶ میلیون و ۱۰۰ هزار متر مکعب در سال عنوان کرد و یادآور شد: حجم تولید آب در سال ۹۷ با ۶۱ درصد رشد به ۱۵۴ میلیون و ۸۵۸ هزار متر مکعب در سال رسیده است.
به گفته مدیر عامل آبفای استان کرمانشاه حجم فروش آب در شهرهای استان در سال۱۳۷۲، ۶۳ میلیون مترمکعب بوده که این حجم فروش در سال ۹۷ با ۵۶ درصد رشد به ۹۸ میلیون و ۳۱۳ هزار و ۸۹۰ متر مکعب در سال رسیده است.
تخت شاهی به مقایسه عملکرد شرکت در بدو تأسیس تا سال ۱۳۹۷ پرداخت و گفت: در سال ۷۲ تعداد کل شهرهای تحت پوشش تأسیسات آب شهری استان ۱۶ شهر بود که این آمار در سال ۹۷ با ۸۷ درصد رشد به ۳۰ شهر رسیده است.
وی تعداد کل مشترکین آب در استان را هنگام تاسیس شرکت آب و فاضلاب شهری کرمانشاه در سال ۷۲ ، حدود ۱۳۰ هزار و ۳۳۲ مشترک اعلام کرد و افزود: تعداد مشترکین آب در سال ۹۷ با ۱۹۹.۳ درصد رشد، ۳۹۰ هزار و ۱۴۸ مشترک می باشد.
تخت شاهی بیان کرد: در سال ۷۲ تعداد چاه های در مدار بهره برداری ۹۳ حلقه بوده است که با ۱۱۹ درصد افزایش در سال ۹۷ به ۲۰۴ حلقه رسیده است.
افتتاح تصفیه خانهی شماره 2 پاوه در اسفندماه
علیرضا تخت شاهی از افتتاح تصفیه خانه شماره ۲ پاوه در اسفند ماه سالجاری خبر داد و گفت: تعداد تصفیه خانه های آب استان با ۳۰۰ درصد رشد، از یک واحد در سال ۷۲ به ۴ واحد در سال ۹۷ ارتقاء یافته است.
وی بیان کرد: تعداد آزمایشگاه های آب نیز با ۷۰۰ درصد رشد، از یک واحد در سال ۷۲ به ۸ واحد در سال ۹۷ افزایش یافته است.
تخت شاهی یادآور شد: در بدو تاسیس شرکت آبفا کرمانشاه، هیچ تصفیه خانه فاضلابی در سطح استان وجود نداشت و این آمار در سال ۹۷ به ۸ واحد در سطح استان رسیده است.
مدرنترین آزمایشگاه آبفای کشور در کرمانشاه
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان نیز در این نشست با بیان اینکه آزمایشگاه آبفای استان از لحاظ کیفیت نرم افزار و سخت افزار و نیروی انسانی مدرن ترین آزمایشگاه در سطح کشور می باشد، افزود: در همین راستا این آزمایشگاه موفق به کسب نشان جهانی استاندارد ۱۷۰۲۵ شده است.
داوودی گفت: آب تصفیه شده در تصفیه خانه های استان از لحاظ کیفیت منطبق با استاندارد جهانی می باشد و برای تامین آب پایدار و بهداشتی یک تیم بزرگ به صورت ۲۴ ساعته در حال فعالیت هستند.
نظر شما