به گزارش کردپرس،کاوه محمود در گفتگو با سایت خبری و تحلیلی شارپرس، گفت که روابط میان احزاب سیاسی اقلیم کردستان به ویژه میان احزاب حاکم مناسب نیست و این موضوع بر وضعیت عمومی در اقلیم تاثیری منفی گذاشته و حاکمان اقلیم با ذهنیت بهره برداری انتخاباتی با مسائل برخورد می کنند.
همچنین گفت: زمانی که اظهارات سران و رهبران سیاسی اقلیم کردستان درباره قانون اساسی را بررسی می کنیم که با این ذهنیت خواستار قانون اساسی برای اقلیم نیستند. وقتی قانون اساسی عراق در سال 2005 به تصویب رسید وضعیت عراق از وضعیت کنونی اقلیم بسیار آشفته تر بود، اما احزاب سیاسی اقلیم اکنون نیز با همان تفکر پیشین با موضوع قانون اساسی برخورد کرده و از آن برای اهداف انتخاباتی بهره می گیرد.
همچنین اشاره کرد که احزاب اسلام گرای اقلیم می خواهند که قانون اساسی اقلیم مانند قانون اساسی عراق با قوانین دین اسلام منطبق باشد، اما این موضوع موجب مشکل در قانون شده و حزب کمونیست بر این باور است که باید قانون اساسی اقلیم مدنی و سکولار بوده و ناقض قانون اساسی عراق، نباشد.
وی ضمن تاکید بر ضرورت مشارکت زنان در تدوین قانون اساسی، خاطرنشان ساخت که پیشنهاد کرده برای رفع اختلافات بر سر متن قانون اساسی اقلیم، دو متن مجزا به رای گذاشته شده و مردم درباره انتخاب آن ها رای دهند.
نظر شما