به گزارش کرد پرس به نقل از ایرنا، سردار محمدحسین رجبی در جریان آیین آغاز به کار 40 هزار طرح عمرانی زودبازده کشور از طریق ویدئو کنفرانس اظهار داشت: با توجه به محرومیت کردستان ظرفیت اجرای طرح های عمرانی زودبازده در این استان بیش از دیگر نقاط کشور است.
وی افزود: زمینه برای اجرای طرح های عمرانی و کارهای جهشی در کردستان فراهم است و از هر بخشی که توانایی کمک دارد انتظار می رود که وارد عمل شود.
وی اضافه کرد: قرار بر این بود که از 40 هزار طرح در کشور، یک هزار و 200 طرح در کردستان اجرا شود که با پیگیری های متعدد به یک هزار و500 تا 2 هزار طرح افزایش یافت.
سردار رجبی افزود: از سال 1388 تاکنون بیش از 6 هزار طرح عمرانی زودبازده با اعتبار 750 میلیارد ریال در استان به بهره برداری رسیده است.
وی گفت: مردم، خیرین، دولت و سپاه و بسیج اضلاعی هستند که می توانند در کنار هم در سریع ترین زمان ممکن طرح های زودبازده را به نتیجه برسانند.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان اظهار داشت: با اشاره به برخی از فعالیت های دیگر سپاه اشاره کرد و افزود: با فعالیت های صورت گرفته در روستاهای بیجار 104 خانوار که 60 خانوار به صورت دائم بوده به روستاهای خود برگشتند.
سردار رجبی گفت: هیچ ایرادی بر مسئول یا مدیری نمی توان گرفت اگر روزی لباس بسیجی برتن کرده و برای مردم خدمت کند.
امام جمعه شهر سنندج هم در این آیین گفت: جای شکر است که در نظام افرادی این چنین پیرو خط امام و رهبری را مشاهده می کنیم.
ماموستا عبدالرحمان خدایی اظهار داشت: امام راحل جمهوری اسلامی ایران را نظام مستضعفین می دانستند و مسئولان هم باید در این راستا خدمتگذار محرومین و مستضعفین باشند.
وی خدمت در استان کردستان را عبادت دانست و افزود: از خداوند متعال می خواهم مسئولان را در خدمت به مردم موید و موفق کند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان هم در این نشست گفت: سپاه در کنار نقش آفرینی خود در هشت سال دفاع مقدس، امروز هم با نگاه صیانت از کشور و مرزهای جمهوری اسلامی در عرصه سازندگی و خدمت به مردم ورود کرده است.
شهرام ملکی با اشاره به وجود یک هزار و 700 روستا در کردستان اظهار داشت: در بسیاری از شاخص ها در حوزه روستایی به صورت مطلوب مطالبات مردم به ویژه در بخش زیرساختی پاسخ داده نشده است.
وی اضافه کرد: فاصله قابل توجهی در روستاهای کشور در مقایسه با روستاهای سایر نقاط کشور دیده می شود که نیاز به تلاش و جهش دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان افزود: تلاش بر این است که بتوان از همه ظرفیت های ملی برای استان استفاده کرده و اعتبارات لازم را برای طرح ها به استان میاوریم.
ملکی با اشاره به اینکه امسال در زمینه بودجه 98 در لایحه در بسیاری از طرح ها شاهد رشد قابل توجهی بوده ایم گفت: پیشرفت اعتبارات در کل کشور هشت درصد اما در استان کردستان 10 درصد بوده است.
وی اضافه کرد: در زمینه تامین آب شرب مناطقی در قروه، دهگلان، بیجار، حسن آباد و یاسوکند، سازمان مدیریت و برنامه ریزی اعتبارات ویژه ای اختصاص می دهد.
نظر شما