توقف ذغال قاچاق و ادوات جرم توسط منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مریوان

سرویس کردستان _ رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مریوان از توقف ذغال قاچاق و ادوات جرم در این شهرستان خبر داد.

شاهروخ محمودی در گفت و گو با خبرنگار کردپرس در مریوان از کشف ۱۲کیسه ذغال و چند عدد تبر خبر داد و گفت : برحسب گزارش همیار طبیعت و هماهنگی پاسگاه کانی کن توانستیم در روستاهای گیلی کران و هانه شیخان دوازده کیسه زغال و ۵ عدد تبر توقیف کنیم.

محمودی عنوان کرد : خوشبختانه در دادستان شهرستان مریوان همکاری خوبی را با مجموعه منابع طبیعی و آبخیزداری دارد و امید است که با این تعامل بتوان نسبت به حفظ و احیای وضعیت موجود بیش از پیش کوشا باشیم.

وی تصریح کرد : یکی از دلایلی که باعث می شود افراد به ساخت ذغال از جنگل های موجود در شهرستان روی آورند نبود گاز خانگی است و در همین راستا نیز با شرکت گاز همکاری لازمه برای کشیدن خط گاز به ۱۴ روستای محروم را انجام خواهیم داد تا مصرف چوب برای گرمایشی روستایان کم شود.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مریوان ادامه داد : باتوجه به اینکه مریوان به شهر انجمن ها معروف است انشالله با همکاری خوب این انجمن های مردم نهاد و همچنین همراهی و همدلی مردم بتوانیم جلوی سود جویان را بگیریم.

شاهروخ محمودی همچنین با اشاره به برنامه های آتی اداراه منابع طبیعیو آبخیزداری شهرستان مریوان اظهار کرد : سه برنامه کاری برای انجام دادن در این شهرستان تدوین شده است که اولین برنامه ترویج فرهنگسازی است که بتونیم در بین مردم ودانش اموزان در مدارس انجام دهیم که روابط عمومی مردم برای حفظ جنگل ها بالا برود.

محمودی تصریح کرد : برنامه دیگر در خصوص یگان حفاظت است که روند برخورد و انجام کارهای تخلف کنندگان چه جوری انجام شود که قبل تو این موضع ضعیف بودن انجام دهیم تا بتونیم برای بهتر برخورد کردن با تخلف کنندگان انجام دهیم.

شاهروخ محمودی برنامه سوم مدیریت جامع حوضه ابخیز می باشد گفت: باتوجه به دوره های قبل طرح منابع طبیعی پراکنده بوده که ناظران و کارشناسان بخاطر دور بودن و در دس رس نبودن زمین ها نتونسته اند خوب پروژه هار و بازدید کنند.

وی در پایان سخنان خود اظهار کرد : طرح مدیریت جامع حوزه آبخیز شامل تجمیع مجموعه پروژه ها و طرح های جنگل - مرتع - قرق - حفاظت - آبخیزداری - بهره برداری - صیانت و سایر پروژهای منابع طبیعی در یک حوزه آبخیز به صورت جامع و کلی نگر به نام حوزه پایلوت انجام خواهند گرفت که این امر باعث بازدید بهتر ناظران و مدیران از پروژها و همچنین تجمیع و مستند سازی بهتر مجموعه فعالیت های منابع طبیعی شده که خود یکی از اهداف مهم سازمان جنگلها در بحث آمایش سرزمین است.

کد خبر 104937

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha