به گزارش خبرگزاری کردپرس، رئیس دانشگاه ایلام در این نشست گفت: موضوع عتبات عالیات و زیارت اربعین موضوعی است که همه مسئولان و مردم استان ایلام نسبت به آن حساسیت دارند و با توجه به جنبه های مختلف ملی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، امنیتی و اقتصادی که دارد می طلبد که بصورت راهبردی به آن نگاه کرد و آن را نهادینه ساخت.
علیاکبری خواستار استفاده و بهره برداری حداکثری از ظرفیت های متنوع زیارت اربعین برای استان ایلام شد و تأکید کرد: باید مسئولان استانی ملی بیندیشند، اما استانی عمل نمایند.
استاندار ایلام، قاسم سلیمانی دشتکی نیز در این اجلاسیه استانی با دعوت اساتید دانشگاه های استان برای ارائه راهکار در زمینه عتبات و زیارت اربعین، گفت: هر سال در ایام پیاده روی اربعین، مشکلات و مسائل جدیدی به وجود می آید و برای همین باید به دنبال پیشگیری بود و بدین لحاظ از اساتید دانشگاه های استان خواهانم که با تبیین مشکلات و ارائه راهکارهای لازم برای خدمت رسانی در این عرصه به مسئولان استانی کمک نمایند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام نیز در این اجلاسیه با بیان اینکه در روزهای منتهی به اربعین شاهد تردد صدها هزار زائر از مرز مهران برای شرکت در کنگره عظیم اربعین حسینی بودیم، افزود: بیشتر زائران بدلیل اینکه مرز مهران نزدیکترین و امن ترین گذرگاه به کربلای معلی است، این مرز را برای تردد انتخاب می کنند.
حجت الاسلام کریمی تبار با اشاره به مزیت های خاص مرز بین المللی مهران گفت: مرز مهران و عتبات عالیات فرصتی مناسب برای یک اقتصاد پایدار و ایجاد فرصتی برای اشتغال جوانان و تامین نیاز کالاهای موردنیاز کشور عراق است.
امام جمعه اضافه کرد: انتظار می رود که در برگزاری این همایش ها راهبردهایی توسط اساتید مجرب و کارشناسان ذیصلاح ارائه شود که تبدیل برنامه شده و برای مجریان امر قابل اجرا شود.
وی تصریح کرد: باید از فرصت عتبات عالیات و تردد زائران در عرصه تعاملات فرهنگی بهره برد، حوزههای علمیه و دانشگاه های ما با حوزهها و دانشگاههای کشور عراق ارتباط برقرار و تعامل داشته باشند.
نظر شما