بسیاری از ظرفیت های گردشگری در کردستان کشف نشده است

سرویس کردستان- معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: کردستان دارای ظرفیت های مهمی در حوزه گردشگری است بسیاری از ظرفیت های آن هنوز کشف نشده و مقامات محلی باید گردشگری در محور برنامه های توسعه استان قرار دهند.

به گزارش خبرنگار کرد پرس ولی الله تیموری روز یکشنبه در آیین افتتاح پروژه گردشگری هتل سه ستاره داوینکو بانه افزود: گردشگری تا مرزهای کشور گسترش یافته که این مهم بیانگر این امر است که گردشگری می توانند به هدفی که در شاخص های جهانی برای ان ترسیم شده برسد.

وی اظهار داشت: گردشگری به عنوان نقطه ایمن یک جامعه تلقی می شود و توزیع عادلانه در آمدهای کشور نگاه جهانی به معقوله گردشگری است فرایند گردشگری طوری است که درآمدها را به بخش های مختلف اقتصادی تقسیم می کند.

تیموری همسایگی با کشور عراق و ایجاد زیرساخت های گردشگری را از ظرفیت های مهم صنعت گردشگری کردستان عنوان کرد و ادامه داد: ایجاد پروژه های گردشگری به توسعه و رونق بخش گردشگری کشور و به رفاه مردم جامعه و ایجاد اشتغال کمک می کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به فرآیند صدرو مجوز طرح های گردشگری اشاره کرد و گفت: برای ساماندهی و حل مشکلات بخش گردشگری باید در بین مسئولین هماهنگی ایجاد شود و مراحل صدور مجوزها در سطح استانی و شهرستان به صورت هماهنگ انجام شود.

تیموری ادامه داد: اکنون گردشگری در کشور جایگاه خاصی دارد و به عنوان یک ابزار در سبد خانواده ها تعریف شده به طوریکه 50 درصد خانواده های ایرانی حداقل یک بار در سال سفر می کنند.

وی اظهار داشت: گردشگری حداقل 10 شغل مستقیم ایجاد می کند و این شبکه بزرگی که گردشگری ایجاد می کند در خدمت بخش های دیگر جامعه قرار می گیرد و در جامعه نشاط و امید ایجاد می کند و سایر بخش ها نیز را به حرکت در می آرود.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور به طبیعت بکر کردستان اشاره کرد گفت: بحث خانه های استجاری در شهرهای مسافر پذیر از قدیم ایام مرسوم بوده اما سازمان گردشگری ساماندهی خانه های مسافر را در برنامه خود قرار داده است.

در ادامه مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: شهرستان بانه به یکی از شهرهای مقصد گردشگری تجاری استان تبدیل شده که علارغم تحولات منطقه این شهرستان همچنان در حوزه گردشگری جایگاه خاصی دارد.

سید محسن علوی افزود: با اجرایی شدن تردد مسافر از بازارچه مرزی سیرانبند بانه با دیگر شاهد تحولات اساسی در بانه خواهیم بود و گردشگری تجاری بار دیگر در شهرستان بانه رونق می گیرد.

وی اظهار داشت: زیرساخت گردشگری و امکان تجاری بانه برای پذیرایی از مسافران و گردشگران در بانه فراهم شده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بانه در حاشیه مراسم افتتاح پروژه هتل داونیکو گفت: مجوز احداث هتل سه ستاره ممتاز داوینکو از سال 90 به عنوان هتل آپارتمان صادر شده که این پروژه با توجه به مشکلات سرمایه گذار قبلی با تاخیر هفت ساله مواجه شده است.

سعدالله رحیمی خواه با بیان اینکه سرمایه گذار پروژه هتل داوینکو عملیات احداث پروژه را از سال 96 آغاز کرده و در سال جاری به بهره برداری رسید افزود: زمین پروژه 4200هزار متر مربع است و زیر بنای پروژه 2 هزار متر مربع که شامل هفت طبقه و یک نیم طبقه، 32 واحد اقامتی مجهز به سیستم هوشمند مدیریتی، تالار پذیرایی، کافی شاپف سالن جلسات، یک رستوران سنتی روباز و رستوران وی آی پی است.

وی اظهار داشت: برای اجرای این پروژه 150 میلیارد ریال هزینه شده که 22 میلیارد از محل صتدوق توسعه و یک میلیارد از محل تسهیلات اشتغالزایی شهرستان و مابقی هزینه ها توسط سرمایه گذار بخش خصوصی تامین شده است.

رحیمی خواه گفت: رستوران تفریحی و گردشگری دیوان بانه در مسیر جاده بوئین قرار دارد و توسط بخش خصوصی با اعتبار 7میلیارد و 500 میلیون ریال که 2 میلیارد و 500 میلیون ریال ان از محل تسهیلات اشتغال پایدار روستایی تامین شده و برای 4 نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

کد خبر 105329

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha