سلیمان بشیری، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان پیرانشهر در خصوص اقدامات لازم جهت ایجاد صنعت بوم گردی در روستای خورنج از توابع بخش لاجان پیرانشهر به خبرنگار کردپرس گفت: قدمت تاریخی روستای خورنج پیرانشهر و همچنین برخورداری از سنگ های افسانه ای روستای خورنج بهترین فرصت را مهیا کرده است که در این روستا نسبت به ایجاد اقامت گاههای بوم گردی اقدام شود.
وی ادامه داد: در این راستا و با توجه به تأکیدات مسئولان استانی، در روزهای اخیر با حضور در این روستا مقدمات لازم را جهت ایجاد اقامت گاه های بوم گردی مورد بحث و بررسی قرار دادیم.
بشیری با اشاره به این نکته که ظرفیت بوم گردی و گردشگری روستایی را نباید دستکم گرفت، اضافه کرد: یکی از راههای توسعه صنعت توریسم و فراهم سازی مقدمات حضور مهمانان و مسافران در روستاهای تاریخی بویژه در روستای "خورنج" در پیرانشهر راه اندازی اقامت گاه های بوم گردی می باشد که خوشبختانه در این راستا موفق شده ایم با همکاری بخشداری لاجان ، دهیاری و اعضای شورای روستا به نتایج مثبتی دست پیدا کنیم.
رئیس میراث فرهنگی پیرانشهر در بخش دیگری از سخنان خود آمادگی اداره متبوع را جهت راهنمایی ، بررسی طرحها، اعطای تسهیلات و در نهایت صدور مجوز این اقامتگاه ها در روستاهای دارای ظرفیت گردشگری به ویژه خورنج ، کهنه لاهیجان ، قبر حسین و بادین آباد پیرانشهر را اعلام کرد.
این مسئول پیرانشهری در ادامه سخنان خود ضمن دعوت از مردم روستا جهت مشارکت در این طرح از اعلام آمادگی اعطای تسهیلات ویژه به متقاضیان بوم گردی در روستای خورنج پیرانشهر تا سقف 100 میلیون تومان جهت ساخت و 50 میلیون تومان جهت تعمیر با سود 4 درصد اعلام کرد.
روستای "خورنج" از سمت شمال و با سربالایی بسیار ملایمی توسط تکه سنگهای بزرگ ومرموزی محاصره شده است که وجود این تکه سنگ ها با این شکل ظاهری و استقرار شگفت انگیز ، تعجب و حیرت هر بیننده ای را برمی انگیزد .
این روستا از توابع شهرستان پیرانشهر بوده و در 30 کیلومتری شرق این شهرستان بر سر راه پیرانشهر به مهاباد واقع گردیده است فاصله روستا تا مرکز بخش 12 کیلومتر و تا مرکز شهرستان 37 کیلومتر است.
نظر شما