به گزارش کرد پرس، بهمن مرادنیا در شورای ورزش همگانی کردستان با اشاره به اینکه امکانات ورزشی هر دستگاه دولتی منحصر به کارکنان آن دستگاه شده است و اجازه استفاده مردم از آنها داده نمی شود، گفت: باید زمان هایی که این مکان ها مورد استفاده کارکنان نیست در اختیار مردم قرار گیرد.
وی با بیان اینکه کمبود اماکن ورزشی در مناطق حاشیه شهر و مناطق منفصل شهری بیشتر دیده می شود افزود: در بازدیدهایی که از برخی از این مناطق صورت گرفت مقرر شد اماکن ورزشی مناسب در این مناطق ساخته شود.
مرادنیا با اشاره به اینکه ورزش همگانی تاثیر مهمی در سلامت عمومی جامعه دارد، گفت: بسیاری از مسئولان در راستای گسترش ورزش همگانی شعاری رفتار می کنند و عملی در گفته های آنان دیده نمی شود.
وی با تاکید بر اینکه مدیران در گرایش به ورزش از خود شروع کرده و به الگویی برای دیگران تبدیل شوند گفت: به عنوان مثال مدیران می توانند 2 روز در هفته با دوچرخه در محل کار حاضر شوند.
استاندار کردستان افزود: کمبود امکانات ورزشی در حوزه بانوان بیشتر دیده می شود و ضروری است قدمی جدی برای ورزش همگانی بانوان برداشته شود.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان هم در این نشست با اشاره به اینکه 60 هزار ورزشکار سازمان یافته در استان وجود دارد گفت: ورزش قهرمانی در دل ورزش همگانی قرار گرفته است و تقویت آن به رشد ورزش قهرمانی منجر می شود.
حامد جولایی با اشاره به امکاناتی که می شود از آن برای ورزش های همگانی بهره برد اظهار داشت: کوه آبیدر سنندج ظرفیت مناسبی برای ورزش های همگانی است که حتی می توان برای اسکی و اسکی چمن از آن استفاده کرد.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان افزود: ایجاد جاده سلامت در مجموعه ورزشی 22 گولان سنندج یکی از برنامه ریزی ها در زمینه ورزش همگانی بوده که پیمانکار آن تعیین شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم در این نشست گفت: ورزش اهمیت ویژه ای برای وزارت بهداشت و درمان در جامعه دارد.
سیامک واحدی گفت: سنندج دارای پستی و بلندی بسیار است بنابراین توان عریض کردن خیابان ها وجود ندارد و باید برای استفاده از دوچرخه مسیرهای مخصوص دوچرخه سواری در خیابان ها مشخص شود.
نظر شما