پایانه های صادراتی فرش دستباف راه اندازی می شود

سرویس کردستان - رئیس مرکز ملی فرش کشور گفت: راه‌اندازی پایانه‌های صادراتی فرش دستباف در دستور کار قرار دارد و ساماندهی صادرات فرش دستباف به کشورهای هدف به ویژه کشور های عضو اتحادیه اوراسیا، در اولویت است.

به گزارش کرد پرس، فرحناز رافع در جلسه ستاد فرش کردستان، اظهار کرد: تسهیلات ویژه ای از محل اشتغال پایدار روستایی گرفته ایم و تولیدکنندگان فرش می توانند برای تامین اعتبار مورد نیاز در بحث زنجیره فرش طرح های خود را در سامانه کارا ثبت و تسهیلات لازم را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه هر تولیدکننده ای تا 3 بار می تواند اعتبارات 18 میلیارد ریالی کم بهره دریافت کند, افزود: اعتباراتی برای تولیدکنندگانی که در شهرک های صنعتی فعالیت دارند نیز در نظر گرفته شده است.

رئیس مرکز ملی فرش ایران ادامه داد: ارزش واقعی فرش دستباف در جامعه شناخته نشده به همین خاطر قیمت واقعی برای فرش دستباف در جامعه وجود ندارد.

رافع یادآور شد: امروز در شرایطی این موضوع را مطرح می‌کنیم که حمایت‌های لازم از فرش دستباف ایرانی به عمل نمی‌آید.

وی با یادآوری اینکه امروز یکی از مهم‌ترین اقداماتی که در حال انجام است، بحث ایجاد دهکده فرش در راستای گسترش فعالیت‌ها در حوزه فرش است، بیان کرد: افتتاح پایانه صادراتی فرش دستباف ایران زمینه را برای پررنگ شدن هویت فرش دستباف ایران کمک کرده و حال این بخش را خوب می کند.

رئیس مرکز ملی فرش کشور گفت: یکی از پروژه‌های کلیدی، توسعه بازار و برندینگ، ترویج هویت و ارتقای جایگاه فرش دستباف ایرانی در بازارهای جهانی است که به موازات آن، خانه‌های فرش در ۵ کشور هدف صادراتی راه‌اندازی و عملیاتی خواهند شد تا بتوانند پشتیبان صادرکنندگان فرش در بازارهای صادراتی باشند.

وی با اشاره به وضعیت بازار صادرات فرش دستباف، افزود: در حال حاضر ساماندهی صادرات فرش دستباف به کشورهای هدف به ویژه کشور های عضو اتحادیه اوراسیا، در اولویت است.

رئیس مرکز ملی فرش کشور ادامه داد: باید بر اساس سلیقه بازار جهانی شامل طرح و رنگ به این کشورها فرش صادر شود, هر چند حفظ برند و هویت ایرانی فرش دستباف از اهمیت زیادی برخوردار است اما به دلیل اینکه در حال حاضر سلیقه مردم دنیا نسبت به گذشته تغییر کرده است، باید برای ماندگاری و حیات فرش ایرانی و صادرات آن، فرش‌هایی با سلیقه آنها و با حفظ اصالت ایرانی تولید شوند.

رافع با اشاره به اینکه یکی از مهمترین چالش‌های مرکز ملی فرش ایران در حال حاضر رونق هر چه بیشتر بازار جهانی است، یادآور شد: در صورتی که صنعت فرش کار آمد باشد باعث رونق بازار و تجارت جهانی ایران خواهد شد.

وی بیان کرد: برای رونق و صادرات فرش ایرانی ما نمی‌توانیم نقشه‌ها و طرح‌های قدیمی را همچون گذشته وارد بازار جهانی کنیم، بلکه باید به سمت تحول البته با حفظ فرهنگ و هویت ایرانی پیش رویم.

رئیس مرکز ملی فرش گفت: یکی از مواردی که باعث بهبود صنعت فرش می‌شود متعادل سازی صنایع مرتبط و پشتیبان تولید فرش و همچنین شرایط عرضه و تقاضا است.

رافع اظهار کرد: حمایت دولت از سرمایه گذاران، عرضه کنندگان تخصصی بسیار اهمیت دارد و علاوه بر این ایجاد مرکز جامع تخصصی فرش و زمینه سازی برای جذب سرمایه گذاران خارجی نیز به تقویت صنعت تولید فرش ایرانی کمک خواهد کرد.

کد خبر 10619

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha