دومین دوره استارتاپ سپهر نو در سنندج برگزار می شود

سریس کردستان- مدیر اجرایی استارتاپ سپهر نو از برگزاری دومین استارتاپ سپهر نو خبر داد و گفت :این رویداد استارتاپی در تاریخ های 8، 10،9 اسفند ماه سال جاری در سازمان فنی حرفه ای با حضور 70 نفر شرکت کننده برگزار می شود.

به گزارش کرد پرس، ندا سلیمانی در نشست خبری که با حضور رسانه های جمعی کردستان در مجتمع فرهنگی، اجتماعی سپهر برگزار شد اظهار کرد: اولین استارتاپ سپهر نو اسفند ماه سال گذشته در پارک علم و فناوری به کمک اداره کل ورزش و جوانان برگزار شد که 3 سرمایه گذار بزرگ این استارتاپ را حمایت می کردند.

وی در بیان استارتاپ سپهر نو 2 خاطر نشان کرد: بهترین منتورهای کشوری در زمینه های آی تی ، نرم افزار ، بازاریابی و گردشگری را برای آموزش انتخاب انتخاب شده و و 5 سرمایه گذار این استارتاپ را حمایت می کنند.

مدیر اجرایی استارتاپ سپهر نو حامی های معنوی این استارتاپ را فنی و حرفه ای، استارتاپ تیک تین ، مهندسی مشاور راهیاب ملل ، دانشگاه کردستان، پژوهشگران جوان وعلوم پزشکی که در روند اجرای این برنامه حمایت های معنوی داشته اند عنوان کرد. سلیمانی اضافه کرد: موسسه سپهر فردای آبیدر موسسه ای فرهنگی اجتماعی و خیریه است که از دانش آموزان بی بضاعت، آسیب دیده ، بد سرپرست و بی سرپرست حمایت می کند.

وی با بیان اینکه از بعد خیریه 120 دانش آموز تحت پوشش این موسسه قرار دارند افزود: این دانش آموزان از نظر مالی و آموزشی و پرورشی مورد حمایت موسسه قرار می گیرند همچنین از بعد فرهنگی و اجتماعی به برگزاری همایش ،جشنواره و کارگاه های علمی می پردازد.

مدیر اجرایی استارتاپ سپهر نوعنوان کرد: این موسسه 3 سال پیش تاسیس شده که مجموعه افراد آن متشکل از 6 نفر خانم که به صورت یک نهاد خصوصی مشغول فعالیت هستند.

سلیمانی با اشاره به اینکه 300 نفر دانش آموز از مناطق حاشیه شهر شناسایی شده اند گفت: هدف از تاسیس این موسسه آموزش کارآفرینی برای افرادی که تخصص وهنری ندارند تا بتوانند منبع درآمدی برای خود کسب کنند.

وی گفت: برگزاری کلاس های آموزشی کمک درسی ،هنری و موسیقی ،برگزاری بیش از ده ها جشنواره ، نمایشگاه و همایش علمی ، قبولی دانش آموزان در تیزهوشان ، حمایت مالی از دانش آموزان،کمک هزینه پوشاک و خوراک و هزینه تحصیلی ، پرداخت بیمه عمر دانش آموزان ، ویزیت پزشک روانشناس و آزمایش های رایگان پزشکی و همچنین تفریحات رایگان از جمله فعالیت هایی ست که در این موسسه برای دانش آموزان انجام می گیرد.

مدیر اجرایی استارتاپ سپهر نو با بیان اینکه در حال حاضر 200 نفر عضو فعال به صورت داوطلبانه و رایگان برای این موسسه فعالیت می کنند یاد آور شد: هر ماه کارگاه های آموزشی و روانشناسی که به ارتقا سطح فرهنگی خانواده ها کمک می کند برگزار می شود.

سلیمانی عنوان کرد : دانش آموزان را در زمینه های مختلف ورزشی استعداد یابی شده اند و دو نفر از دانش آموزان این موسسه جزو هئیت استانی شنا هستند.

وی یکی از فعالیت های بزرگ موسسه در سال جاری را احداث کارگاه خیاطی برای مادران دانش آموزان دانست و اضافه کرد: در چشم انداز این موسسسه بنا شده که این کارگاه خیاطی به یک کارگاه تولیدی برای منبع درآمد تبدیل شود.

مدیر اجرایی استارتاپ سپهر نو بیان کرد: ادارات و ارگان هایی نظیر معاونت فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان، خانه مطبوعات ،استانداری کردستان، معاونت پیشگیری ، سازمان تبلیغات اسلامی، حوزه هنری، سازمان ارشاد اسلامی ، سازمان فنی و حرفه ای، طرح تکاپو و میراث فرهنگی از جمله ارگان هایی بودند که از این موسسه حمایت کرده اند.

سلیمانی با بیان اینکه ادارات حامی این نهاد کمک های مالی ندارند و تمام هزینه های این نهاد از کمک های مردمی انجام می گیرد افزود: این موسسه مردم نهاد در سال 96 مقام برترین سمن اوقات فراغت را کسب کرده و خواستار اعضای بیشترو حمایت مالی بیشتری هستیم.

کد خبر 106240

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha