به گزارش خبرگزاری کردپرس، عبدالمالک شنبه زاده به کردپرس گفت: اقامتگاههای بومگردی به جهت احیاء سنن قدیمی، حفظ و نگهداری آثار باستانی و حفاظت از طبیعت در استان ایلام در دستور کار بوده و تا کنون از ۴۰ اقامتگاه در دست اقدام ۲۴ اقامتگاه بوم گردی جهت پذیرایی از گردشگران و مهمانان نوروزی در استان فعال می باشد.
وی افزود: این اقامتگاهها، علاوه بر جذب گردشگر و فراهم کردن محیط شاد و ایمن برای گردشگران در استان ایلام، موجب ایجاد درآمد برای روستائیان و جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها نیز میشود.
شنبه زاده با اشاره به این که توسعه اقامتگاههای بومگردی برای توسعه گردشگری در ایلام انجام می شود، اضافه کرد: در حال حاضر گسترش اقامتگاههای بوم گردی نقش کلیدی و مؤثری در توسعه پایدار طبیعتگردی ایفا میکند و در زمان کوتاه بسترهای لازم برای اقامت گردشگران در مناطق روستایی، بومی و طبیعی را باکیفیتهای مطلوب فراهم و زمان ماندگاری گردشگران را در روستاها و مناطق نمونه گردشگری ایجاد میکند.
مدیر کل میراث فرهنگی ایلام به شرایط استان ایلام و چهارفصل بودن مناطق آن اشاره کرد و افزود: تنوع اقلیمی در استان ایلام، این استان را مستعد برای بومگاههای متنوعی نموده است و به همین جهت میتوانیم در صورت گسترش اقامتگاههای بومگردی فرهنگ غنی و متنوع ایلام و مهماننوازی، احترام به طبیعت، مراسمهای آیینی و لباسهای زیبا و سنتی و همچنین سبکهای متنوع زندگی در اقلیمهای متفاوت استان ایلام را به هموطنان کشور عزیز ایران به نمایش بگذاریم.
او گفت: تمام تلاش این اداره کل و مدیریت ارشد استان و سایر دستگاهها برآن است که با جذب گردشگران در استان ایلام علاوه بر معرفی جاذبههای گردشگری، به درآمد اقتصادی پایدار برای روستاهای هدف نیز دستیابد.
نظر شما