به گزارش کردپرس، آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی، نماینده ولی فقیه کردستان در این دیدار اظهار داشت: در درون جامعه افرادی وجود دارند که فهم و درک درستی از کارهای قرآنی و فرهنگی ندارند اما برای ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه تصمیم می گیرند و این امر موجب ایجاد مشکلات و معضلاتی خواهد شد.
او با تاکید بر لزوم افزایش سواد قرآنی جامعه گفت: نظام اسلامی باید به سمت ارتقای سواد قرآنی حرکت کرده و از ظرفیتها و پتانسیل های موجود برای رسیدن به نقطه مطلوب در این حوزه بهره بگیرد.
آیت الله شاهرودی اضافه کرد: بسیاری از مسایلی که در جامعه اتفاق میافتد قرآن کریم به آن پرداخته لذا می طلبد با عمل به این کتاب آسمانی جامعهای قرآنی ایجاد کنیم.
او خاطرنشان کرد: برای مقابله با فرهنگ غربی و نفوذ آن در بین آحاد جامعه به خصوص جوانان باید فرهنگ و سبک زندگی قرآنی را ترویج و گسترش دهیم.
رئیس سازمان درالقرآن کریم کشور هم در این دیدار گفت: در 36 سال اخیر 15 میلیون نفر در 40 دوره قرآنی شرکت کردند و تحت نظارت سازمان تبلیغات اسلامی 10 هزار تشکل قرآنی، هفت هزار خانه قرآنی و دو هزار موسسه قرآنی فعال هستند.
مهدی قره شیخلو افزود: 13 سال است که آزمونهای قرآنی در کشور برگزار میشود و 70 هزار نفر در این آزمونها شرکت دارند که 81 درصد آن را بانوان تشکیل میدهند.
او با بیان اینکه تاکنون هفت هزار نفر از شرکت کنندگان آزمونهای تخصصی قرآن کریم موفق به دریافت مدرک تخصصی شدهاند و جزو حافظان قرآن کریم به شمار میروند، خاطرنشان کرد: از سال آینده با تدبیر شورای عالی، آزمونهای حفظ عمومی در دستور کار قرار میگیرد و از سال ۹۸ آزمونهای عمومی مورد توجه خواهد بود.
نظر شما