به گزارش کرد پرس، اختتامیه دومین استارت آپ ویکند در ساختمان سنجش و صلاحیت فنی و حرفه ای از 8 تا 10 اسفند ماه با 54 ساعت کارگاه تجربی و علمی و شرکت 75 نفر شرکت کننده و 10 ایده برگزار شد با معرفی 3 ایده برتر به کار خود پایان داد.
مدیر اجرایی استارت آپ سپهر نو در خصوص استارت آپ ویکند گفت: در این استارت آپ در سراسر دنیا افراد با تخصص های مختلف دور هم جمع شده وایده ای را به کسب و کار تبدیل کرده و در این رویداد منتور ها ، گروه ها را به صورت تجربی و عملی وارد چالش می کنند.
ندا سلیمانی افزود: استارت آپ ویکند در بیشتر از 2 هزار شهر در دنیا برگزار شده و بیش از 60 هزار نفر شرکت کننده و بیش از 12 هزار نفر داوطلب داشته است.
وی با بیان اینکه این رویداد که توسط هیئت سپهر فردا آبیدر برگزار شده ادامه داد: در این استارت آپ یکی از المان های مهم، فضا است که تیم های شرکت کننده در فضایی استاندارد بتوانند به رقابت بپردازند .
سید جمیل احمدی، کاوه زارعی، آرمان قوامی، مهندس رحمتی ، پیمان خلیلی و دکتر آقایی از داوران این رویداد استارت آپی بودند.
مدیر کل تعاون ، کار و رفاه استان کردستان در این رویداد با بیان اینکه یکی از مشکلات و دغدغه های مسئولین استان ومسئولین عالی کشور و خانواده ها اشتغال و سرمایه گذاری است اظهار داشت: در مجالس و محافل استان کردستان را استان محروم میدانند در حالی که بهترین منابع در بحث معدن ، آب، زمین ،اکوسیستم منطقه و شرایط جوی آن ، سرآمدی فارغ التحصیلان دانشگاهی و نخبگان در این استان وجود دارند.
برهان صلواتی استان کردستان را از لحاظ مدیریت استانی محروم دانست و گفت: کردستان استانی سرشار از سرمایه های انسانی و منابع و عوامل تولید است و نه تنها باید جمعیت بیکار کمتری داشته بلکه باید مهاجر پذیر نیز باشد.
وی اضافه کرد: در استان کردستان در حوزه آی تی به دلیل وجود جوانان برتر ، استانی برتر در سطح کشور بوده و حرفی برای گفتن دارد.
مدیر کل تعاون ، کار و رفاه استان کردستان به فعالیت های آرمان غلامی اشاره کرد و گفت : غلامی یکی از نخبگان استانی است که در بحث سلامت و توریسم درمانی به کمک آی تی شغل و کار آفرینی ایجاد کرده و با برند جهانی در سطح بین الملل شناخته شده است.
صلواتی با عنوان اینکه هیچ وقت کارمند دولتی نتوانسته برند جهانی دریافت کند اما این افتخار نصیب بخش خصوصی شده است گفت: کارآفرینی، ایجاد اشتغال و توسعه در گرو توسعه بخش خصوصی و اهمیت به جوانان و سرمایه های این استان است.
وی یاد آور شد: با وجود اینکه بحث گردشگری در استان به تازگی رونق گرفته و بهره های بانکی کم به بخش گردشگری و صنایع دستی اختصاص یافته قطعا صنایع دستی استان به شرطی که از حوزه آی تی و طرح تکاپو استفاده کند می تواند یک برند جهانی باشد.
مدیر کل تعاون ، کار و رفاه استان کردستان افزود: بسیاری از ایده ها در روستاها تجاری سازی هستند که با کمک آی تی ، زنجیره ارزش تولید درموضوعات گردشگری ، کشاورزی و خدمات ایجاد می شود.
صلواتی استان کرستان را به دلیل شرایط محیطی وآداب و رسوم یک استان گردشگری دانست و عنوان کرد: امیدواریم در بحث گردشگری و توریسم که ایران سهم کمی از درآمد آن دارد بهتر ایفای نفش کرده و اشتغالی پایدار ایجاد کنیم.
وی اظهار داشت: در حال حاضر تمام دنیا به سمت و سوی مشاغل خرد و خانگی پیش می رود و امیدواریم با کمک سرمایه های استان مزیت نسبی را در کنار کشاورزی ، پویایی اقتصادی را کسب کنیم.
معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان نیز در ادامه این اختتامیه گفت: قطعا این مجمع و محفل مکانی برای شناسایی جوانان توانمند است.
گلاویژ فتاحی ادامه داد: قطعا این 10 گروه شرکت کننده با تشکیل یک سازمان مردم نهاد می توانند از حمایت ادارات و سازمان هایی غیر دولتی و همچنین افراد دلسوز که از جوانان نخبه حمایت می کنند بهره مند شوند و به اهداف خود برسند.
مدیر کل فنی و حرفه ای استان کردستان نیز در ادامه این اختتامیه اظهار داشت: امروزه موضوع مورد بحث در دنیا موضوع خلاقیت و نوآوری در کار آفرینی است.
سید جمیل احمدی با بیان اینکه افرادی که خلاقیت و فناوری دارند می توانند یکی از چالش های جامعه را بررسی و با تیم های استارت آپی راه حل هایی ممکن را ارائه دهند و در ادامه گفت: خوشبختانه ما جوانان خوش فکرو خلاق داریم و این مجموعه به همت جوانان استان و حمایت مسئولین فراهم شده است.
وی افزود: استارت آپ در گذشته نیز وجود داشته ولی امروزه بستر آی تی و فناوری اطلاعات باعث رونق بیشتر کسب و کار ها و خلاقیت شده است.
مدیر کل فنی و حرفه ای استان کردستان به خلاء های موجود در این زمینه اشاره کرد و گفت: چنانچه واقع بینانه با مسایل پیرامون برخورد نکنیم و برای خلاء ها راه حل ارائه ندهیم موفقیتی حاصل نخواهد شد.
احمدی با عنوان اینکه در خیلی از کشور ها استارت آپ ها عامل تحول گسترده برای ایجاد درآمد بوده ادامه داد: بنابراین می توانیم به کمک استات آپ ها به رونق اقتصادی ، ارزش افزوده اقتصادی و درآمد ناخالص ملی کمک فراوانی کرد.
وی تعداد شتاب دهنده ها را در استان خیلی کم دانست و گفت: باید در ایجاد شتاب دهنده سرمایه گذار و تیم استارت آپی را حمایت کنند تا ایده به نتیجه برسد.
مدیر کل فنی و حرفه ای استان کردستان خاطر نشان کرد: با برگزاری استارت آپ ایده های خلاقانه جوانان اجرایی و ارزش افزوده خاصی در جامعه ایجاد می کند که در کنار آن با حمایت منتور ها باعث اشتغال زایی نیز می شوند.
احمدی به کار آفرینی سازمانی گذری زد و اضافه کرد: چنانچه در هر سازمان وشرکتی ناکارآمدی ایجاد شود کار آفرینی سازمانی میی تواند آن را رفع کند تا دچار افول نشود و اگر به رشد خود ادامه دهد توانایی ارزش افزوده بیشتزی را دارد.
وی با بیان اینکه نباید نگاهمان یک نگاه استانی و ملی باشد بلکه باید نگاهی بین المللی داشته باشیم عنوان کرد: هدف شرکت های استارت آپی بررسی موضوع های مهم جامعه ، ارائه راه حل های آن و خدمات سریع تر، ارزان تر و باکیفیت تر به مردم و جامعه هدف برای بدست آوردن درآمد های خاص است .
نظر شما