پرداخت زکات مایه برکات از زمین وآسمان می شود/60 درصد از زکات جمع آوری شده در حمایت از فقر هزینه می شود

سرویس کردستان - نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: زکات یکی از واجباتی است که به امور اجتماعی مسلمین مربوط می شود، کسانی که خداوند ثروت زیادی به انان داده و زکات را به موقع پرداخت می کنند جسم مال و روحشان از همه چیز پاک می شود.

به گزارش کردپرس، آیت‌الله سیدمحمد حسینی‌شاهرودیدر گردهمایی شورای زکات دیواندره افزود: پرداخت به موقع زکات برکات آسمان و زمین را به دنبال داشته و بیمه ای بر مال مومن است .
وی با اشاره به خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) در چهل سال گذشته به فقرا ومستمندان گفت: امروزه بسیاری از فقرا ومستمندان از خدمات این کمیته بهره مند هستند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری افزود: امروز حدود 20 درصد از اشتغال کشور را کمیته امداد امام خمینی (ره)ایجاد کرده و انتظار می رود این فعالیت ها در استان های چون کردستان روز به روز بیشتر شود.
آیت الله حسینی شاهرودی تصریح کرد: خداوند می فرماید کسی که ازنعمت آب، خاک وهوای مناسب برخوردارشود واحساس گرسنگی کند مورد عذاب الهی قرارخواهد گرفت.
وی گفت: وابستگی به دنیا انسان را بیچاره می کند و انسان باید بر نفس خود فایق آید تا بتواند زکات بپردازد ودر راه خدا کمک کند.که وابستگی وی به مال ودنیاکمترشود.
نماینده ولی فقیه دراستان افزود: پرداخت زکات باعث حفظ وامنیت مال ودارایی شخص خواهد شد و زکات مختص به یک دین ومذهب نیست و برای همه انسانها به جهت برکت مال وی می باشد.
وی یکی از راه های اداره حکومت اسلامی جمع آوری زکات دانست وافزود: می بایست موارد مورد مصرف زکات های جمع آوری شده برای مردم روشن شود تا اعتماد مردم برای پرداخت زکات به مسئولان جلب شود.
وی در ادامه افزود: باید مردم تشویق شود که زکات در کنار نماز است و اگر مسلمانان می‌خواهند قرب الهی پیدا کنند فقط نماز کافی نیست باید در کنار آن زکات هم باشد.
آیت الله حسینی شاهرودی گفت: همانطور که اموال را بیمه می‌کنید باید بخشی از آن را با خدا بیمه کنید چون زکات بیمه مال است وباید نسبت به فقرا احساس مسولیت داشته باشید.
ایشان خاطرنشان کرد: زکات مایه رشد داشته های فردخواهد بود وهیچ عواملی اموال ودارایی انسان را ازبین نمی برد مگر به سبب عدم پرداخت زکات وخمس آن مال .

تمامی وجوهات زکات جمع‌آوری شده درهمان مناطق ودر استان هزینه می‌شود

نماینده ولی فقیه دراستان یادآور شد: جمع ‌آوری زکات در کردستان همواره رشد داشته و هیچ وقت کمتر از سال قبل نبوده و تلاش عاملان زکات و نیز اعتماد و اعتقاد مردم از دلایل این موفقیت در این کار بوده است.
ایشان تصریح کرد: ستادهایی که در استان وجود دارد باید مسوولیت خود را در این راستا به خوبی انجام دهند و مردم مطمئن باشند که این زکات نه تنها از استان بلکه از شهرستان و بخش هم خارج نمی‌شود.
وی پرداخت زکارت را یک کارفرهنگی دانست وگفت: پرداخت زکات چون زمینه اشتغال را فراهم می کند وباعث درآمد می شود می توان به عنوان یک کارفرهنگی قلمداد کردکه قشری از جامعه را ازبیکاری نجات خواهد داد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان اظهار داشت: باید این زکات خرج اشتغال‌زایی در استان شود و یکبارمصرف نباشد یعنی گردش پیدا کند چرا که اینگونه مردم بیشتر از همیشه در کارهای خیر پیشقدم می‌شوند.
نماینده مردم استان کردستان در مجلس خبرگان رهبری در بخش دوم سخنانش با اشاره به اینکه انقلاب ما یک انقلاب خدایی است، یاداور شد: انقلاب اسلامی زنده‌کننده مجدد دین بود که علاوه بر حفظ ارزش‌های قرآنی و دینی، انسانیت را نیز معنا نمود
وی اظهار کرد: رشد سامانه‌های جنگ‌افزاری، تولید موشک‌های بالستیک (قاره پیما) که وحشت امریکا را در پی داشت، تولیدات نانو، دست‌یابی به علم روز نانو و تولید محصولات مورد مصرف مردم گوشه‌ای از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی است.
وی گفت: اکنون کشور پس از 40 سال از لحاظ قدرت نظامی جزه چهار کشور برتر دنیا بوده که 98 درصد از نیازهای آن در داخل تولید می شود.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) هم گفت: مردم عزیز کردستان در سال جاری حدود 20 میلیارد تومان زکات به کمیته امداد کردستان پرداخت کردند که نسبت به سال گذشته 22 درصد رشد داشته است .

محمد رسول شیخی زاده ادامه داد: در کردستان یک هزار و 679 روستا داریم که از این تعداد یک هزار و 241 روستا در بحث زکات فعال هستند و یک هزار و 740 مبلغ زکات و 140 نفر مبلغ مقطعی داریم.

وی اضافه کرد: خوشبختانه کمیته امداد کردستان کارنامه درخشانی دارد که قابل دفاع و قابل بیان است علاوه بر اینکه در تمام حوزه ها حامی محرومین و قشر ضعیف جامعه هستیم 20 درصد از اشتغال های که ایجاد می شود مربوط به نهاد کمیته امداد امام خمینی (ره) می شود.

شیخی زاده بیان کرد: 60 درصد از زکات جمع آوری شده را در بخش حمایت از فقرا هزینه و 40 درصد آن را نیز در کارهای عام المنفعه هزینه می کنیم. علاوه بر فعال سازی شورای روستاها باید شورای زکات را نیز در شهرک های شهر ها هم فعال کنیم.

وی افزود: باید آگاه سازی در سطح جامعه صورت گیرد که آموزش و پرورش می تواند از طریق دانش آموزان و ارتباطاتی که با اولیای آنها دارد در این زمینه نقش آفرینی کند. تبلیغ و ترویج احیای فریضه زکات باید در جامعه جاری باشد.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان گفت: دستگیری از قشر ضعیف جامعه وظیفه ماست. نیازمندی افراد را بررسی می کنیم و طبق آن خدمات ارائه خواهیم داد.

کد خبر 106916

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha