رئیس دانشگاه اسلامی واحد کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار کردپرس در حاشیه «جشنواره آیین های سرزمین من و بازارچه مهارت مدارس سما» با بیان این مطلب گفت: هدف این جشنواره، مهارت افزایی دانش آموزان از سطوح ابتدایی تا انتهای دوره متوسطه و آماده سازی آنها برای ورود به دانشگاه است.
محمدرضا حبیبی با بیان اینکه برگزاری چنین جشنواره هایی باعث عادت به کار اجتماعی و وفاق اجتماعی در میان آینده سازان جامعه می شود، گفت: یکی از معضلات کنونی جامعه ما عملکرد ضعیف افراد در کارهای گروهی است.
حبیبی با اشاره به اینکه «جشنواره آئین های سرزمین من و بازارچه مهارت مدارس سما»، برای هدایت به سمت همان مأموریت گرایی و مسئولیت پذیری است، اظهار کرد: به طور مثال برخی با درست کردن صنایع دستی و پخت غذاهای محلی در این جشنواره که حاصل تلاش خودشان است به نفع کودکان سرطانی شرکت کرده اند و این نمونه واقعی یک کار گروهی است و قطعاً این وفاق اجتماعی باعث توسعه ملی در سطوح بالاتر خواهد شد.
وی گفت: مقام معظم رهبری با درایت خاصی یک سال را سال وجدان کاری و انضباط اجتماعی نامگذاری فرمودند که دلیل اصلی این نامگذاری همین هدف جشنواره می باشد. دانشآموزان باید با افزایش کار گروهی، فعالیت های فوق برنامه، اردوها و ...، به سمت مهارت محوری حرکت کنند.
حبیبی تاکید کرد: مهارت افزایی گروهی در مقایسه با مهارت افزایی انفرادی نمود بیشتری خواهد داشت و یکی از اهداف این جشنواره در کنار مهارت افزایی و کار گروهی ایجاد انگیزه و اعتماد به نفس است که از ابتدا باید در کودکان نهادینه شود.
وی افزود: در کنار هدف های فوق الذکر شناخت هویت، از دیگر اهداف است. ایران تمدنی بسیار قدیمی دارد و در کنار این تمدن یک هویت ایرانی اسلامی وجود دارد که چراغ راه ما است. دانش آموزان باید با این هویت آشنا شوند.
در این جشنواره غرفه هایی برای معرفی آداب و رسوم محلی، سنت های قدیمی و صنایع دستی در مرکز آموزشی و فرهنگی سما کرمانشاه برپا شده است.
نظر شما