به گزارش کردپرس، جمشید انصاری عصر دیروز در جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی آذربایجان غربی اظهار داشت: در حوزه آذربایجان غربی ایجاد شبکه برای استفاده از حق آبه رود ارس به مراتب هزینه کمتری از ایجاد سدها برای تامین منابع آب مورد نیاز استان دارد که تاکنون توجه چندانی به این امر نشده است.
معاون رییس جمهوری و جانشین فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی در آذربایجان غربی گفت: برخی جهت گیری ها و اولویت های دستگاه های اجرایی به ویژه در حوزه صرفه جویی در مصرف آب باید متناسب با نیازهای کشور اصلاح شود.
انصاری ادامه داد: روش هایی نظیر کشت گلخانه ای، توسعه کشت کلزا و محصولات کم آب بر مورد نیاز مصارف داخلی کشور با وجود اینکه می توانند تاثیر بسزایی در صرفه جویی در مصرف اب داشته باشند اما با شدت کمتری پیگیری می شوند که توسعه کشت گلخانه ای کشور در سال جاری تنها ۳۰ هکتار بوده است.
انصاری با اشاره به ظرفیتهای بخش کشاورزی در آذربایجان غربی تصریح کرد: با بهرهمندی از فناوریهای بومی و توان علمی جوانان در قالب شرکتهای دانش بنیان میتوان زمینه رشد جهشی این بخش را در استان فراهم کرد.
رییس سازمان اداری و استخدامی کشور در راستای تامین برق کشور در روزهای پیک تابستان سال آتی گفت: در این خصوص با کمبود ۷هزار مگاوات برق در سطح کشور مواج هستیم. ۳هزار مگاوات از این کسری از محل صرفه جویی در مصرف تامین و برای تامین ۴هزار مگاوات دیگر نیز باید واحدهای نیروگاهی جدید وارد مدار تولید برق کشور شوند.
وی افزود: تکمیل و توسعه نیروگاه ۴۰۰مگاواتی شوط می تواند در تامین برق منطقه تاثیر قابل توجهی داشته باشد همچنین ما تمام توان خود را برای کمک به سرمایهگذار نیروگاه برق در منطقه آزاد ماکو به کار میگیریم تا مشکل این بخش نیز حل شود.
رییس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: باید در برنامه های پیش بینی شده در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی در سال آینده بازنگری اساسی صورت گیرد.
وی هدف از اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی براساس رهنمود های مقام معظم رهبری را صیانت از اقتصاد کشور در مقابل تکانه ها و تهدیدات و افزایش تاب آوری اقتصاد ملی عنوان و تصریح کرد: آنچه که بعد از دور جدید تحریم ها در کشور رخ داد، ثابت کرد که همچنان بسیاری از واحدهای تولیدی کشور به نفت و درامد ارزی حاصل از آن وابسته اند.
انصاری گفت: تغییر در روش اداره بانک ها در سطح ملی و ایجاد بانک هایی با کارکردهای مناسب در خارج از کشور و همچنین اتکای بیشتر اقتصاد ملی به دانش بومی از جمله مواردی هستند که علی رغم اقدامات انجام گرفته توفیقات چندانی در آن ها نداشته ایم.
نظر شما