به گزارش خبرگزاری کردپرس، رئیس حوزه هنری استان ایلام در این مراسم گفت: داودیان از چهرههای درخشان فرهنگ و ادب استان است که با اخلاقگرایی و جوانمردی در عرصه فرهنگ استان شناخته شده است و او شاگردان زیادی هم در کسوت معلمی و هم در کسوت شاعری تربیت کرده است.
محمدعلی قاسمی افزود: غم و اندوه و تنهایی در اشعار داودیان موج میزند و این شاعر خوب، در حوزه نقد و نظر هم انسان آزادهای است و سعی دارد همواره به پویایی آثار مورد قضاوت کمک کند و دیدگاههای خود را با شفافیت تمام به خوبی بیان میکند.
ظاهر سارایی، دیگر شاعر پیشکسوت ایلامی نیز در سخنان کوتاهی گفت: بخش مهمی از زندگی شاعرانه داودیان در انجمنهای شعری گذشته است و شاعران جوان بدانند که به مدد همت پیشکسوتان است که امروز پکیچهایی از قالبهای مختلف شعری را در اختیار دارند و میتوانند از این سرمایهها الهام بگیرند.
وی با ستایش صفای باطن نعمتالله داودیان، گفت: این شاعر عزیز اهل پاس داشتن نان و نمک است و نسلسازی و توجه به پرورش نسلها در کنار آموزش از جمله خدمات او در راه نسلسازی است و به علاوه وی ویراستاری قهار اما گمنام است.
سارایی حمایت داودیان از زبان کردی که خود را در اشعار و حضور وی در انجمنهایی مثل هانا خود نشان داده، از جمله تلاشهای داودیان برای حفاظت از زبان کردی دانست و گفت: این شاعر مداح اهل بیت نیز هست و شعرهای مداحی خود را در زبان کُردی و فارسی به تبحر میسراید.
وی از رنج به عنوان وجه غالب اشعار داودیان نام برد و گفت: این ویژگی آثار این شاعر را برای خواننده جذاب کرده است.
در این مراسم که با اجرای محمدرضا رستمپور برگزار شد، بهروز سپیدنامه و جلیل صفربیگی نیز به ایراد سخنانی پیرامون شعر داودیان پرداختند و حبیبالله بخشوده و سالم پوراحمد نیز شعرخوانی کردند.
نظر شما