محبت جمالی نیا در گفتگو با خبرنگار کردپرس افزود: در پی هشدارهای هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع سیل، ستاد بحران تشکیل شد و ستادهای متولی وهمه‎ی دستگاه های مربوطه با تمام امکانات خدماتی، پشتیبانی، جاده ای، امدادی، اورژانسی و... از چند روز گذشته تا کنون در حال آماده باش قرار گرفتند.
وی اظهار کرد: در حاشیه رودخانه الوند تعداد زیادی کانکس اسکان موقت مستأجران قرار داشت که با هماهنگی های صورت گرفته و مطلع کردن مردم، از 24 ساعت قبل از طغیان رودخانه، ساکنان این کانکس ها خارج شدند و در منزل اقوام و آشنایان سکونت کردند و تعدادی هم در محل اسکانی که در دو سالن ورزشی توسط جمعیت هلال احمر تجهیز شده است ساکن شدند.
جمالی نیا با بیان اینکه پس از اعلام هشدار، برای هوشیار کردن مردم جهت دوری گزیدن از حاشیه رودخانه ها و مکان های نا امن، از از تمامی ظرفیت های اطلاع رسانی استفاده شد عنوان کرد: اخطارهای لازم از طریق رسانه ها، نصب بنر، شبکه های مجازی، فعالان اجتماعی، اعضای شورای مدیریت بحران، افراد با نفوذ شهر مانند دهیاران، شوراهای روستا و بخش، بخشداران امام جمعهی شهرستان و امام جمعهی اهل سنت، به مردم اطلاع داده شد و هنوز هم این اطلاع رسانی ادامه دارد.
وی از جابه جایی کانکس های زلزله زدگان به نقاط امن خبر داد و گفت: در حال حاضربخشی از کانکس ها با رضایت خود مردم، به محل های امنی که شهرداری در نظر گرفته است، جابه جا شده اند و تعدادی نیز به انتخاب مالکین در کنار منازلی که در حال بازسازی هستند انتقال یافته اند.
وی با بیان اینکه نیروهای ارتش، سپاه، بسیج، نیروی انتظامی با تمام توان مستمراً در جابه جایی وسائل و اثاثیه مردم، در حال کمک رسانی هستند، اظهار کرد: برای جابه جایی کانکس ها تمامی امکانات حمل و نقل و نیروی انسانی در اختیار مردم است و به محض انتقال، آب و برق در اختیار ساکنان این کانکس ها قرار می گیرد.
جمالی نیا گفت: اگر کانکسی در جریان طغیان رودخانه آسیب دیده باشد با نظارت بنیاد مسکن، کانکس جایگزین اهدا می شود.
وی افزود: تشویقی هایی هم برای جلب رضایت مردم جهت جابه جایی کانکس ها به نقاط امن در نظر گرفته شده است.
نظر شما