دکتر مسعود قلعه سفیدی در حاشیه نشست «هم اندیشی و برنامه ریزی جهت کمک به سیل زدگان استان لرستان» که با حضور نمایندگان سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار کردپرس افزود: افرادی که علاقه مندند در مناطق سیل زده فعالیت کنند از مراجعه بدون برنامه و انفرادی به مناطق سیل زده خودداری کنند.
وی بیان کرد: همان طور که در زلزله سرپل ذهاب هموطنان از جمله مردم لرستان به یاری ما شتافتند انتظار میرود مردم و سازمانهای مردم نهاد استان نیز در این عرصه پا به میدان بگذارند.
قلعه سفیدی اظهار کرد: کمک های نقدی و غیرنقدی که توسط سمن های در ارتباط با معاونت اجتماعی جمع آوری می گردد، در قالب کمک های سازمان های مردم نهاد از طرف استان کرمانشاه بارگیری و ارسال خواهد شد.
وی افزود: این محموله ها با هماهنگی دستگاههای ذیربط نظامی و امدادی به دست مردم سیل زده خواهد رسید.
رئیس اداره امور خیرین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در گفتگو با خبرنگار کردپرس، اظهار کرد: رویارویی با بلایای ویرانگر طبیعی در چنین سطح وسیعی بضاعت کلان می طلبد و نیازمند تلاش بی وقفه در همه ابعاد و کمک همهی مردم جامعه است.
مهتاب سکوتی افزود: تجربه تلخ زلزله آبان ماه سال ۱۳۹۶ استان کرمانشاه با سختی ها و آثار مخربی که به همراه داشت یک مشارکت کم نظیر و ماندگار را رقم زد و عزم ملی و مشارکت و حمایت هم وطنان در تسکین آلام مردم دردمند این خطه تأثیر بسزایی داشت، از این رو بر خود واجب میدانیم به پاس قدردانی از زحمات و لطف هم وطنان عزیزمان گامی برداشته و کمکی هر چند ناچیز در جهت تأمین مایحتاج اولیه سیل زدگان استان لرستان جمع آوری نماییم.
وی با اشاره به برگزاری نشست «هم اندیشی و برنامه ریزی جهت کمک به سیل زدگان استان لرستان» عنوان کرد: این نشست با حضور نمایندگان تعدادی از سازمان های مردم نهاد و موسسات خیریه در محل سالن اجتماعات معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تشکیل شد و هماهنگ گردید با استفاده از ظرفیت خیرین و سمن ها نسبت به تهیه اقلام ضروری مورد نیاز سیل زدگان با هماهنگی مدیریت مشارکت های مردمی استان لرستان اقدام گردد.
نظر شما