به گزارش خبرنگار کردپرس، جلیل بالایی افزود: بالاترین خسارت در بخش زیر ساخت راه اصلی و روستایی و پل ها با ۴۶۰ میلیارد تومان بوده و پس از آن در بخش نیرو شامل آب، برق، گاز و مخازن و رودخانه ها ۳۸۹ میلیارد، بخش کشاورزی ۳۸۶ میلیارد تومان، زیر ساخت شهرها و روستاها شهرداری و دهیاری ها ۱۵۰ میلیارد تومان و سایر دستگاه ها ۱۷۵ میلیارد تومان برآورد شده که به مراجع ذیربط منعکس شد .
بالایی در خصوص میرانتخریب و آسیب واحدهای مسکونی در نتیجه سامانه بارشی اخیر افزود: بر اساس آخرین بررسی تیم های ارزیاب بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ۲۱۸۵ واحد مسکونی در اثر بارش شدید و سیل تخریبی اعلام شده است که این واحدها یا تخریب شده و یا ادامه سکونت در آنها ممکن نیست و باید نوسازی شوند.
مدیر کل مدیریت بحران استان خاطرنشان ساخت؛ تعداد ۱۰۲۷ واحد تعمیری ارزیابی شدند و تعداد ۹۲۰ خانوار نیز با از بین رفتن اثاثیه زندگی مواجه شده اند که با عنایت به اینکه بالا آمدن سطح آب در شهرها و روستاها منجر به آبگرفتگی منازل و از بین رفتن اسباب و اثاثیه آنها شده، خسارت های وارد به این بخش نیز بررسی و تجمیع شده است.
بالایی در پایان افزود: اگر اقدامات پیشگیرانه مسئولان و هوشیاری و همکاری مردم نبود، این خسارت می توانست تا چندین برابر این رقم باشد.
نظر شما