به گزارش کردپرس، محمود مظلومی در جلسه ساماندهی مراکز خرید و جمع آوری سیب درختی کنار جاده ای استان، اظهار داشت: کشاورزان هر ساله سیب صنعتی یا همان زیردرختی را به صورت انباشت و فلهای برای فروش به کارخانههای صنایع تبدیلی جمعآوری میکنند و در یک زمان مشخص کارخانهها اقدام به انتقال این محصول به مراکز فرآوری میکنند.
مظلومی افزود: تلاش جهاد کشاورزی بر ساماندهی مراکز خرید و جمع آوری سیب درختی و کاهش ضایعات در رساندن محصول به صورت بهداشتی به محل فراوری و کارخانه های صنایع تبدیلی است و در این راستا تجمیع مراکز جمع آوری سیب به منظور نظارت بیشتر برنحوه خرید محصول ضروری است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز در این جلسه گفت : با توجه به اینکه امسال زمان سال آوری باغ های سیب درختی استان است و سالانه یک سوم محصول تولیدی سیب درختی استان به مصارف کارخانه های صنایع تبدیلی می رود ، ساماندهی مراکز خرید کنار جاده ها قبل از فصل برداشت بیش از پیش ضرورت دارد.
عزیز امانی افزود: تشکل ها به عنوان عامل حمایت کننده برای توسعه فعالیت های بخش کشاورزی هستند و در این راستا برای تنظیم بازار سیب و ساماندهی مراکز خرید و فروش سیب صنعتی نیازمند مشارکت فعال تشکل های بخش کشاورزی هستیم.
به گزارش کردپرس، 42 درصد باغات سیب استان در شهرستان ارومیه متمرکز شده است، باغداران شهرستانهای سلماس ، میاندوآب ، اشنویه و مهاباد نیز به ترتیب بخش عمده ای از محصول سیب درختی استان را تولید می کنند.
نظر شما