به گزارش کُرد پرس، رحمت صادقی در دوازدهمین کنفرانس ملی اقتصاد کشاورزی ایران که در دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه کردستان به عنوان دانشگاه مادر و معین استان با حدود بیش از 12 هزار دانشجو، 8 دانشکده و 400 عضو هیات علمی در حال فعالیت است.
وی به جایگاه دانشگاه کردستان در رتبه بندیهای بین المللی پرداخت و افزود: این دانشگاه در رتبه بندی تایمز رتبه 800-601 و رتبه 12 کشوری را دارا است.
رئیس دانشگاه کردستان در رابطه با موضوع کنفرانس نیز بیان کرد: استان کردستان همچون سایر استانهای کشور با توجه به ظرفیت و پتانسیلی که دارد، کشاورزی زراعی، باغداری, شیلات و ... میتواند محور توسعه باشد و اگر اقتصادی شود، موجب توسعه و اشتغالزایی و افزایش درآمد سرانه خواهد شد.
صادقی ادامه داد: بر همین اساس رشته اقتصاد کشاورزی خیلی برای ما در دانشگاه کردستان مهم است و اهتمام ویژهای برای توسعه این رشته بویژه در تحصیلات تکمیلی داریم تا بتوانیم در راستای مسئولیت اجتماعی اثرگذاری مناسبی در توسعه استان داشته باشیم.
وی یادآور شد: این کنفرانس نقطه عطفی است تا اقتصاد کشاورزی را در روستاها پیاده کرده و دستاوردهای آن موجب شود دانش آموختگان و فارغ التحصیلان این رشته، به رشته خود افتخار کنند.
رئیس دانشگاه کردستان ارزش افزوده بخش کشاورزی را عامل پیشرفت کشورهای توسعه یافته دانست و گفت: علیرغم اهمیتی که بخش کشاورزی در کشور دارد، چنان که شایسته است به آن اهمیت داده نشده است.
صادقی برگزاری این کنفرانس را عامل همگرایی گروههای اقتصاد کشاورزی در کشور دانست و ابراز امیدواری کرد این کنفرانس بتواند عاملی در توسعه و رشد بخش کشاورزی در کشور و بویژه در استان کردستان شود.
نظر شما