به گزارش خبرگزاری کردپرس، چند ماه بیشتر است که بنیاد نخبگان استان ایلام مدیر مقیم ندارد. در این مدت کارها با سرپرستی از راه دور رییس بنیاد نخبگان لرستان پیگیری میشد تا اینکه طی آیینی دکتر «مژگان صالحیپور» به عنوان رئیس جدید بنیاد نخبگان استان معارفه و از زحمات دکتر «رضا خانی» تجلیل به عمل آمد.
تلاش برای راهاندازی اکوسیستم کارآفرینی
در این مراسم، محمدصالح ترکستانی، معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان حضور داشت.
وی در سخنانی به اهمیت جایگاه و نقش نخبگان پرداخت و با تأکید بر اینکه ما به دنبال یک اکوسیستم کارآفرینی هستیم، گفت: راهاندازی این سیستم به طور حتم سیستمهای ناکارآمد و غیررقابتی را حذف و یا کنار می گذارد.
ترکستانی با بیان اینکه مسیربرون رفت کشور از مشکلات توسعه کارآفرینی و ایجاد رقابت سالم است، گفت: این نخبگان هستند که می توانند این اکو سیستم را به وجود بیاورند و اگر امروز نگاه ها تغیر کند، خیلی از مشکلات کشور مرتفع خواهند شد.
نخبهنماها چالش اصلی بنیاد نخبگان
معاون بنیاد ملی نخبگان یکی از چالشهای اصلی در این بنیاد را نخبه نماها عنوان کرد و ادامه داد: اینکه فرآیند نخبه گزینی در گذشته صحیح بوده یا خیر، آیا تعداد مقاله و اختراع یا تلاش فرد برای حل مشکل های جامعه معیار درستی برای انتخاب نخبگان است یا نیست، سؤال هایی جدی هستند اما در تعریف علمی، نخبگان گروهی از فرهیختگان جامعه هستند که باید زمینه اثرگذاری آنان را فراهم ساخت.
ترکستانی با اشاره به اینکه در بنیاد ملی نخبگان به کسی گواهی نخبگی داده نمیشود و برچسبی به عنوان نخبه وجود ندارد، ادامه داد: در اینجا نخبه به کسی اطلاق میشود که تشنه خدمت باشد و انتظاری نداشته و در مسیر توسعه کشور در طی سالیان تلاش کند.
نظر شما