به گزارش کردپرس، خاکی بودن کوچه و گیر کردن در گل و لای اهالی محل را خسته کرده بود اهالی مراجعات زیادی برای بازسازی کوچه به شورا و شهرداری داشتند تا اینکه تصمیم گرفته شد در مهر ماه سال 96 این کوچه زیر سازی شود اما همزمان با این اقدام شهرداری یک ساختمان مسکونی دچار مشکل می شود و از چند طرف دیوار آن تخریب می شود.
مالک این خانه مسکونی می گوید: بیستم مهرماه سال 96 بود نیروهای آسفالت کار با ضربه های سنگین غلتک باعث شد خانه مسکونی ام تخریب شود که در همان موقع به شورا و شهرداری خبر دادم و از خانه بازدید کردند همه افرادی که در آنجا حضور داشتند بویژه اعضای شورا صورتجلسه را امضا کردند.
محمود مرادی ادامه می دهد: در آن هنگام بهم وعده دادند مدت 15 روز در جای سکونت پیدا کنم تا خانه را برایم بازسازی می کنند اما در داخل شهر کسی برای این مدت خانه اجاره نمی داد مجبود شدم با سه فرزند محصلم به روستا بروم.
وی می افزاید: اما این 15 روز به 14 ماه طول کشید و علی رغم پیگیری های متعدد خانه ام ساخته نشد و شهرداری تنها تعدادی بلوک و بنا را فرستاد و دیواری را ساختند که آنهم بعدا ترک خورد. بعد از اینکه متوجه شدم شهرداری کار را انجام نمی دهد خودم اقدام به ترمیم ساختمان کردم و با هزینه خودم آن را درست کردم.
مرادی بیان می کند: با اینکه بخاطر بی توجهی چندین ماه آواره شدم و تحصیل فرزندانم صدمه وارد شد هزینه زیادی هم متحمل شدم که در این راستا از مسئولان ذیربط درخواست دارم نسبت به این قضیه ورود پیدا کنند و برام جبران خسارات نمایند.
اصول نظام مهندسی در آن محله رعایت نشده بود
شهردار دیواندره می گوید: در تاریخ مهر سال 96 با توجه به مراجعه ساکنان محله پشت آموزشگاه رانندگی جهت آسفالت معابر و با عنایت به اینکه محله مذکور محله ای حاشیه نشین و بدون شرایط شهرسازی و اصول نظام مهندسی ساخت و ساز غیر مجاز صورت گرفته است شهرداری بخاطر حال ساکنان اقدام به شن ریزی و زیرسازی معبر نمود که به دلیل عدم رعایت اصول مهندسی در ساخت و ساز ساختمان ها برای تراکم زیر سازی فقط بصورت اتویی توسط غلتک اقدام به آماده سازی نموده است.
ناصح محمدخانی ادامه می دهد: آقای مرادی مدعی شدند که در جریان زیرسازی معبر به ساختمان ایشان خسارت وارد شده است. که با مراجعه به کارشناسان واحد عمران و شهرسازی مشخص شد که هیچگونه خساراتی ناشی از عملیات عمرانی به منزل مسکونی مدنظر وارد نشده است. که صورتجلسه در شهرداری موجود است.
وی در پاسخ به اینکه اگر شهرداری مقصر نیست چطور برای بازسازی مقداری کمک صورت گرفته است بیان می کند: بخاطر مساعدت اعضای محترم شورای اسلامی شهر مبنی بر کمک به نامبرده بخاطر شرایط نامناسب مالی مقرر شد شهرداری نسبت به تحویل ماسه و بلوک جهت بازسازی اتاقکی کوچک مساعدت نماید اما نامبرده از موضوع مساعدت سوء استفاده نموده که باید تعمیرات کلی توسط شهرداری صورت گیرد و اقدام به شکایت از طریق مراجع مهم قضایی نموده است که هر دو مرحله به استناد مدارک و مستندات و شاهدات موجود شکایت نامبرده رد شده است.
نامه شورای شهر به شهردار
هشت ماه بعد از وقوع این حادثه آرمان کریمی رئیس وقت شورای شهر دیواندره نامه ای خطاب به شهردار دیواندره می نویسد، که در آن اظهار می کند: احتراما پیرو مذاکرات متعدد اعضای شورا در خصوص آسیب و تخریب منزل مسکونی آقای محمود مرادی در اثر تصادم غلتک فلزی شهرداری به دیوار و ستون های کناری ساختمان نامبرده در تاریخ بیستم مهرماه 96 به دلیل بی احتیاطی و سوء مدیریت نیروهای واحد عمران شهرداری که مشغول کمپکت کوچه منتهی به منزل آقای مرادی بودند ساختمان نامبرده از حیث انتفاع خارج شده بود در تاریخ مذکور اعضای شورا به اتفاق آقایان سیفی، اسعد نادری و دیگر نیروهای واحد عمران از ساختمان آسیب دیده بازدید کرده بودند و قصور نیروهای شهرداری محرز گردید و بر همین اساس صورت جلسه ای تنظیم شد که مقرر گردید شهرداری در بازسازی و تعمیر منزل نامبرده اقدام نماید اما متاسفانه ضمن پیگیری های مکرر اعضای شورا بعد از چند ماه تا الان اقدام موثری صورت نگرفته است لذا پیرو این مرقومه به شما ابلاغ می شود در صورت عدم همکاری در بازسازی و تعمیر منزل آقای مرادی کتبا به این شورا اعلام نماید تا نامبرده از مراجع قضایی موضوع را پیگیری نماید.
گزارش / هیوا محمدپور
نظر شما