به گزارش کردپرس، پس از پاسکاری های شورای ادوار مهاباد در امر لایروبی و ساماندهی رودخانه مهاباد به بهانه های مختلف، اینبار فرماندار این شهر عزمش را جزم کرده تا با تشکیل کارگروه شناسایی نقاط بحرانی و حادثه خیز به لایروبی این رودخانه بپردازد.
نهاد ریاست جمهوری پس از تجربه سیلاب دلخراش شمال و غرب کشور دستور داد تا طور قطع با اشخاص حقیقی و مسئولانی که در تجاوز به حریم و بستر رودخانه دست داشته اند، برخورد شود.
رودخانه مهاباد نیز از این دست اندازی ها بی نصیب نمانده و ضرورت رفع تصرف از کلیه کانال ها، آبراه ها و مسیل های رودخانه بدون کمترین مماشات احساس می شود، چرا که در غیر این صورت سیلاب می تواند تهدیدی جدی برای شهر تلقی شود.
فرماندار مهاباد در جلسه شورای حفاظت منابع آب این شهرستان اظهار داشت: در بستر رودخانه مهاباد در طول سالیان متمادی دخل و تصرف های زیادی انجام شده از این رو با یک تیم مطالعاتی با حضور کارشناسان اداره های ذیربط، نقاط حادثه خیر مسیر رودخانه شناسایی می شود.
شجاعی افزود: از روز دوشنبه این کارگروه لایروبی و ساماندهی رودخانه مهاباد را با اولویت نقاط بحرانی آغاز خواهد کرد.
وی با بیان اینکه مدیریت سد مهاباد از حساسیت بالایی برخوردار تصریح کرد: امسال رهاسازی آب با هماهنگی و انسجام ارگان های دخیل و ستاد بحران این شهرستان با مدیریت صحیح انجام گرفت و هیچ گونه مشکلی در بروز سیل در سطح شهر به وجود نیاید.
رییس ستاد بحران مهاباد ادامه داد: بارندگی اخیر نشان داد که در مدیریت شهری و اجرای مفاد قانونی نسبت به حفظ حریم رودخانه ایرادهایی وجود دارد به طوریکه اکنون در بسیاری از شهرها خسارت زیادی ناشی از سیل به بار آمده است، اما در سال آبی جاری بیش از 181 میلیون مترمکعب آب از مخزن سد مهاباد به سمت دریاچه ارومیه رها سازی شد بدون آنکه خسارتی به داخل شهر یا اراضی کشاورزی زیرپوشش شبکه وارد شود.
به گزارش کردپرس، حجم آب ذخیره شده در پشت دریاچه سد مهاباد 177 میلیون مترمکعب که در سال گذشته این مقدار 135.7 میلیون مترمکعب بود.
نظر شما