رئیس انجمن صنفی کارگری رانندگان ناوگان حمل و نقل بار بانه در گفت و گو با خبرنگارکرد پرس گفت: رانندگان کمپرسی در گذشته بیش از 5 تا 6 تن اضافه حمل می کردند و ده چرخ ها مجاز به حمل 15 تن بار هستند که بیش از 25 تن بار حمل می کردند.
سیامک مجیدزاده افزود: حمل اضافی بار باعث تخریب آسفالت جاده و از بین رفتن پل ها می شود و همچنین حمل بار اضافی باعث از بین رفتن و فرسودگی زودهنگام لاستیک و دیگر وسایل جانبی خودروها می شود که هزینه های زیادی به رانندگان تحمیل می کند.
وی اظهار داشت: رانندگان خودروهای باری سنگین متعهد شدند که قوانین تناژ حمل بار را اجرا کنند و از حمل بار اضافی که هزینه های گزافی به رانندگان و دولت تحمیل می کنند خودداری کنند.
مجیدزاده به اهمیت حفظ محیط زیست و تاثیر نخاله های ساختمانی در آلودگی محیط زیست اشاره کردو گفت: برخی از رانندگان در گذشته نخاله های ساختمانی را در حاشیه جاده های و حریم رودخانه ها تخلیه می کردند که در راستای حفاظت از محیط زیست متعهد شدند که نخاله های ساختمانی را به سایت زباله در هژده دولان انتقال دهند.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 95 درصد قوانین و طرح ها با موفقیت اجرایی شده گفت: در راستای حفظ محیط زیست و اجرای تعهدات شبانه پنج نفر از رانندگان در مناطق مختلف گشت زنی می کنند و با رانندگان متخلف اجرای این قوانین برخورد می کنند.
مجید زاده در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: اداره راهداری، حمل و نقل جاده ای در سال گذشته به تمامی رانندگانی که کارت هوشمند فعال دارند 2 حلقه لاستیک به قیمت مصوب دولتی واگذار کرد.
وی افزود: با پیمایش برنامه رانندگان از طریق سایت سهمیه گازوئیل و لاستیک افزایش می یابد که هر ده چرخ با پیمایش 15 هزار کیلومتر 2 حلقه و ده تن 6 چرخ با پیمایش 20 هزار کیلومتر 2 حلقه لاستیک واگذار می شود.
نظر شما