به گزارش کردپرس به نقل از روزنامه جمهوریت، یکی از بزرگترین تاثیرات بحران اقتصادی که ترکیه در چند سال اخیر با آن روبه رو شده است در مشاغل و کارگاه های کوچک خود را نشان داده است. افزایش هزینه های اولیه، بازنگردانده شدن بدهی ها، افزایش قیمت ارز و ... باعث ورشکستگی سریع اصناف و مشاغل کوچک در ترکیه شده است.
در 5 سال اخیر در ترکیه 545 هزار و 351 کسب و کار کوچک در ترکیه اعلام ورشکستگی کامل کرده اند. همچنین ایجاد شغل توسط اصناف و کارگاه های کوچک تولیدی در ترکیه به شدت در حال کاهش می باشد که این خود باعث افزایش نرخ بیکاری در این کشور می شود. در حالی که در سه ماهه اول سال جاری 29 هزار و 214 کسب و کار در ترکیه اعلام ورشکستگی کرده اند؛ ایجاد مشاغل کوچک در این کشور نسبت به سال گذشته در مدت زمان مشابه با 3 هزار و 774 کاهش در ایجاد شغل به 70 هزار و 888 رسیده است.
کنفدراسیون اصناف و سندیکاهای ترکیه در خبری با اشاره به بحران اقتصادی حاضر در ترکیه عنوان کرد: بر اساس داده های چهار سال اخیر بیشترین اعلام ورشکستگی در سال 2018 میلادی بوده است. 1 میلیون و 772 هزار واحد صنفی که در ترکیه به فعالیت مشغول بوده اند در سه ماهه اول سال جاری به 1 میلیون و 753 هزار کاهش پیدا کرده است. کمترین ایجاد مشاغل کوچک به توجه به میزان جمعیتی به ترتیب در استان های شرناخ، باتمان، حکاری، بیتلیس و استانبول بوده است.
با توجه به داده های ارائه شده از کنفدراسیون اصناف و سندیکاهای ترکیه مشاهده می شود که در 5 استان اعلام شده 4 استان کردنشین و در جنوب شرق و شرق ترکیه واقع شده است که این امر نشان از وضعیت به مراتب بد اقتصادی در مناطق کردنشین نسبت به غرب ترکیه دارد.
کد خبرنگار: 30102
نظر شما