به گزارش کرد پرس، برخی از نمایندگان مردم کردستان در مجلس هم از این قاعده خارج نبوده اند و در یکی، دو سال اخیر در حالی که مردم در رنج معیشت بودند و چشم امیدشان به نمایندگان شان در مجلس بود که بلکه مقابل چنبره «چند نفر» بر مقدراتشان و ایجاد وضعیت کنونی بیاستند و اقدامی انجام دهند، خبرهایی از تغییر وضعیت ها و انتقال های حوزه کاری فلان نماینده از فلان وزارتخانه کم پول تر به فلان وزارت خانه پولدارتر بیش از پیش کام شان را تلخ کرده است.
مردم کردستان در این مدت شاهد نطق ها و سخنرانی های آتشین نمایندگان شان در مجلس در مورد مسائلی مانند مثلا مسئله تعاونی اعتباری ثامن الحجج بودند، که البته به عنوان نماینده مجلس حق قانونی شان بوده و مردم کردستان هم قاعدتا از اینکه چنین نماینده های شجاع و پیگیری را به مجلس فرستاده اند خوشحال اند، اما از حق نگذریم آنها انتظار داشتند آقایان نماینده با همان شدت و حدت مسائلی مانند بسته بودن چندین ساله مرز سیف و نابسمانی های مرز سیرانبند و اول شدن های پی در پی استان شان در تورم و رکورد و بیکاری را هم پیگیری می کردند.
در این میان ناگهان در میان انتظارات و گاهی اوقات ناامیدی های مردم از نماینده هایشان در مجلس، خبر دریافت مدرک دکتری در فلان رشته همزمان با دوره نمایندگی آنان در مجلس هم بیش از پیش متعجب و گاهی عصبانی شان می کند، مانند مورد اخیر که ظاهرا یکی از نماینده های مردم کردستان در مجلس در میانه این همه سر شلوغی در مجلس موفق شده پذیرش در رشته ای سخت مانند مدیریت دولتی را از دانشگاهی معتبر مانند دانشگاه علامه طباطبایی دریافت و ظاهرا مدرک دکتری را هم به لیست افتخارات خود بیفزاید. سئوال این است که در میان این همه مشکل؛ آقای نماینده چطور توانستند این رشته سنگین را در آن دانشگاه معتبر به اتمام برسانند. البته دانشگاه علامه هم لازم در این مورد توضیحاتی ارایه دهد چرا که اگر قضیه اصطلاحا کش پیدا کند، اعتبار علمی این دانشگاه هم لطمه خواهد دید.مردم با شنیدن این خبرها بیش از پیش به این باور نزدیک می شوند که کسانی که به نمایندگی از آنان به مجلس رفته اند اگر نه همه وقت شان را بلکه بیشتر وقت شان را برای پیگیری منافع شخصی به کار می گیرند. هر چند این باور شاید چندان دقیق نباشد اما سیگنال هایی که این نوع خبرها و اقدامات به مردم می دهد این باور را تقویت می کند.
نظر شما