جشن روابط عمومی در کردستان به جلسه دفاعیه مدیران تبدیل شد

سرویس کردستان- آیین بزرگداشت روز جهانی روابط عمومی و ارتباطات امروز در حالی در استانداری کردستان برگزار شد که تیم اقتصادی استان، جلسه را به تریبونی برای دفاع از عملکرد خود تبدیل کردند.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس، آیین بزرگداشت روز جهانی روابط عمومی و ارتباطات امروز در استانداری کردستان برگزار شد. در این آیین تیم اقتصادی کردستان فرصت را غنیمت شمرده و به ارائه دفاعیه در خصوص عملکرد خود پرداختند. به نظر می رسید مسئولان استان کردستان این جلسه را با روز خبرنگار اشتباه گرفته بودند و مخاطبان اصلی شان بیشتر رسانه ها و خبرنگاران بودند تا روابط عمومی ها.

نصراللهی زاده: با زبان روزه اعلام می کنم نرخ تورم در کردستان از میانگین کشوری پایین تر است

بهرام نصراللهی زاده، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در این جلسه گفت: با زبان روزه اعلام می کنم که نرخ کالا و خدمات در کردستان از میانگین کشوری پایین تر است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان، با بیان اینکه عده ای سعی می کنند چهره ای نفرین شده از استان نشان دهند، تاکید کرد: در اینکه سطح و روند توسعه در کشور نامتعادل است شکی نیست اما نباید تنها به بازگو کردن ضعف ها اکتفا و جامعه را ناامید کرد.

او اعلام کرد: در هر ماه نرخ 450 قلم کالا محاسبه و به مرکز آمار ارائه می شود که کردستان در سال های 95 و 96 از نرخ تورم بسیار پایینی برخوردار بوده و بر این اساس گفته می شود نرخ تورم در کردستان بالا است در حالیکه در واقعیت اینگونه نیست.

او با اشاره به برخی از اقدامات مانند اخذ بودجه 19 میلیاردی برای پروژه تالار فرهنگ سنندج در سال 98 و یا بودجه 150 میلیاردی برای راه آهن کردستان در سالجاری، تاکید کرد: اگرچه در روند توسعه ده ها برابر هم کار کنیم باز هم با نقطه مطلوب فاصله داریم اما رسانه ها باید در کنار ضعف ها، نکات مثبت را هم به جامعه یادآور شوند و آنها را ناامید نکنند چرا که در شرایط سخت کنونی که در جنگ اقتصادی قرار گرفته ایم باید باری از دوش مردم برداریم به جای اینکه باری بر دوش آن ها بگذاریم.

فیروزی: رسانه ها با بازگو کردن معایب و محاسن، حق انتخاب را به مردم بدهند

پس از نصراللهی زاده، حسین فیروزی معاون هماهنگی های اقتصادی استانداری کردستان هم در جایگاه دفاعیه قرار گرفت و از همان ابتدا خبرنگاران را مخاطب اصلی خود قرار داد.

او گفت: سرمایه اجتماعی را باید با سرعت و شیب تندتر از تورم نقطه به نقطه افزایش دهیم که این کار با تقویت امید در جامعه صورت می گیرد و نیاز به ابزار هنرمندانه دارد تا بتواند توسعه را به دنبال آورد.

فیروزی با بیان اینکه همه خبرها، واقعیت جامعه نیستند، تصریح کرد: گاهی برخی از رسانه ها برای به دست آوردن محبوبیت در میان مردم دست به انتشار اخباری خلاف واقع و عوام فریبانه می زنند در حالیکه در جایی باید از محبوبیت گذشت و اذهان جامعه را مشوش نکنیم.

او رسانه را مانند یک شمشیر دو لبه دانست که تخریب و سازندگی دو لبه آن را تشکیل می دهند و تاکید کرد: رسانه باید حق انتخاب را به مردم بدهد که در این صورت توسعه محقق می شود.

معاون اقتصادی استاندار کردستان تصریح کرد: رسانه ای مسئولیت پذیر است که تمام اطلاعات را در اختیار مردم قرار دهد و مردم خود دست به انتخاب بزنند.

او با اشاره به اینکه رسانه ها به دنبال حقیقت نیستند بلکه به دنبال قدرت و در خدمت یک جریان فکری خاص هستند، ادامه داد: رسانه های کردستان اینگونه نیستند و مردم استان هم سواد رسانه ای منتقدانه دارند چرا که هر تحلیل و مطلبی که در رسانه های منتشر می شود الزاما آن را قبول نمی کنند.

فیروزی از رسانه های درخواست کرد که حرفه ای تر عمل کنند و با انتشار ضعف ها و محاسن، حق انتخاب را به مردم بدهند.

او تاکید کرد: رسانه ها با نگاه اقتصادی مسائل را موشکافی و برای افزایش سواد رسانه ای مردم تلاش کنند که برای یافتن مسیر درست از منابع مختلف استفاده کنند و تنها به یک یا دو منبع خاص خبری مراجعه نکنند.

این مسئول اقتصادی استان کردستان با بیان اینکه هیچ الگوی توسعه در دنیا یافت نمی شود که بر نداشته ها تمرکز داشته باشد، تاکید کرد: تمرکز بر روی داشته ها و یا نداشته ها و کمبودها شادی آور نیست بلکه برای خوشبختی و شادکامی باید بر حل مسئله تمرکز کرد که رسانه ها باید این مسیر را فراهم کنند.

او معتقد است: به دلیل اینکه امید را تقویت نمی کنیم جامعه پیشرفت نمی کند.

مرادنیا: سکوت در برابر کسانی که ناامیدانه قلم میزنند، گناه است

اما استاندار کردستان روابط عمومی ها را در این جلسه مورد هدف قرار داد و گفت: اینکه روابط عمومی ها ضعیف عمل می کنند دو بعد دارد که یا به دلیل عدم باور مدیران به این رسالت است و یا خود روابط عمومی فارغ از رسالت خود سرگرم مسائل دیگر است که هر دو آسیب هستند.

بهمن مرادنیا یا یادآوری وظایف روابط عمومی، تاکید کرد: کار روابط عمومی ادارات نباید در مسائل جزیی نظیر نصب بنر و پلاکارد خلاصه شود بلکه باید هنرمندانه به مسائل توسعه ای ورود و در این حوزه نقش آفرینی کنند.

او مدیران دستگاه‌های اجرایی را به بازنگری در دیدگاه خود نسبت به روابط عمومی ها فراخواند و گفت: روابط عمومی ها می توانند یاری رسان مدیران در بازتاب درست خدمات و تحلیل مسائل باشند.

مرادنیا در ادامه با بیان اینکه برخی ترویج ناامیدی را به عنوان هنرنمایی و توانمندی تلقی می کنند، خاطرنشان کرد: حال آنکه توسعه به این معنا نیست و اینگونه بزرگترین سرمایه توسعه را که همان نیروی انسانی است و ما در اختیار داریم از دست می دهیم.

مرادنیا اضافه کرد: زمانی که افکار عمومی نیاز به اطلاعات درست و دقیق دارد وظیفه روابط عمومی ها تهیه و ارایه این اطلاعات است و سئوال این است در این شرایط روابط عمومی های دستگاه های مختلف کجا هستند؟ با این شرایط مدیران باید در انتخاب متصدیان روابط عمومی ها دستگاه ها بازنگری کنند.

او تصریح کرد: آنقدر در استان منفی بافی صورت گرفته که صاحبان فکر و اندیشه از استان ناامید شده اند اما چرا باید اینگونه باشد مگر ما از استان های دیگر چه کم داریم.

استاندار خاطرنشان کرد: عامل اصلی عقب ماندگی استان خود ما هستیم چرا ما باید مدام همدیگر را متهم کنیم و از توانمندی ها نگوییم در حالیکه ظرفیت های بسیاری برای رشد و توسعه داریم و استان کردستان را باید آنگونه که هست معرفی کنیم تا بتوانیم به توسعه دست یابیم.

استاندار کردستان گفت: نباید اجازه دهیم هرکسی قلم به دست می گیرد هرآنچه واقعی و غیر واقعی است عنوان کند و ما هم سکوت کنیم. سکوت در برابر افرادی که ناامیدانه قلم می زنند گناه است.

در پایان این مراسم از چند تن از روابط عمومی های دستگاه های اجرایی استان هم تجلیل شد و از پوستر جشنواره روابط عمومی رونمایی شد.

کد خبر 110677

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha