مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار کردپرس، با بیان این مطلب در خصوص گردشگری به عنوان یک صنعت بزرگ جهان گفت: در دنیا کشاورزی وخدمات به عنوان حوزه های اشتغالزا مطرح هستند. اما علاوه بر آنچه گفته شد، صاحب نظران معتقدند صنعت گردشگری نیز می تواند به رونق اقتصاد بسیار کمک کند. امید قادری افزود: در پنجاه سال اخیر این صنعت توانسته بسیاری از کشورها را مانند ترکیه، سنگاپور و... متحول کند. درحال حاضر گردشگری به عنوان مهمترین صنعت دنیا شناخته می شود، به گونه ای که همه مردم دنیا فعالیت هایی را در این زمینه انجام می دهند و نکته مهمتر اینکه قابل تحریم نبوده و همه جوامع می توانند از آن بهره مند شوند.
قادری با بیان اینکه استان کرمانشاه دارای آثار تاریخی است که در جهان بی نظر بوده و می تواند هر علاقه مندی را به خود جذب کند، اظهار کرد: البته وجود اماکن تاریخی و جاذبه های طبیعی برای جذب گردشگر کافی نیست و تبدیل این داشته ها به صنعت، نیازمند صرف هزینه و زمان بسیاری است تا به بازدهی مطلوب برسد
وی افزود: برای دستیابی به این مهم نیازمند رویدادسازی هستیم تا بتوانیم به بهانه مناسبت های مختلف توریست را وارد استان کنیم. رویدادها دارای سطوح مختلفی هستند و می تواند در سطح روستا، شهر یا کشور برگزار شود و باید از آن به عنوان میانبری برای رونق گردشگری استفاده کرد. ما تا کنون رویداد محلی مانند جشن انار و رویداد ملی کرمانشاه پایتخت نوروزی ایران را برپا کرده ایم.
امید قادری گفت: در تلاشیم که اجلاس بین المللی 2020 با هدف گردشگری روستایی را در کرمانشاه برگزار کنیم.
وی عنوان کرد: کشور ما در صنعت گردشگری رقبای مهمی در منطقه دارد و ما برای برتری نسبت به این کشورها نمی توانیم مانند آنها رفتار کنیم. چراکه این مناطق از امکاناتی استفاده می کنند که در فرهنگ و شرع ما پسندیده نیست، به همین دلیل تلاش داریم که با تکیه بر جاذبه های طبیعی و فرهنگی بتوانیم در جذب توریسم موفق عمل کنیم.
وی بیان کرد: باتوجه به این که یک سری از جهانگردان هستند که علاقه زیادی به حضور و تجربه زندگی در روستا را دارند، اگر بتوانیم در این حوزه سرمایه گذاری و اقدامات لازم را انجام دهیم با اتکا بر فرهنگ، غذاها و آداب و رسوم مختلفی که در سراسر ایران وجود دارد می توانیم در حوزه گردشگری روستایی در سطح جهان مطرح شویم.
قادری خاطرنشان کرد: بحث این میزبانی چند بار پیگیری شده و نتایج خوبی هم داشته اما برای تحقق این امر نیازمند زیرساخت های فیزیکی و هم اندیشی با مردم استان هستیم.
مدیرکل میراث فرهنگی استان اضافه کرد: اثرات اجلاس 2020 و توسعه گردشگری روستایی در استان کرمانشاه باعث اشتغال زایی و ایجاد شور و نشاط در استان می شود و این امر می تواند تحول عظیمی در بحث رفع بیکاری و آسیب های اجتماعی به وجود آورد.
قادری تاکید کرد: استان کرمانشاه دارای زیبایی منحصر به فردی است که می تواند مقصد خوبی برای گردشگران جهانی باشد و باید از این فرصت برای توسعه استان استفاده کرد. درحال حاضر سالیانه حدود یازده هزار گردشگر خارجی به استان سفر می کنند که رقم قابل توجهی نیست. با توجه به اینکه یک میلیارد گردشگر در جهان وجود دارد، ما اگر بتوانیم بستری فراهم کنیم که یک هزارم این جمعیت سالانه از کرمانشاه بازدید کنند شاهد توسعه اقتصادی قابل توجهی خواهیم بود.
قادری گفت: همانطور که رهبری فرمودند، کرمانشاه سینه ستبر و چهره زیبای کشور است. همچنین رئیس جمهوری هم بر صنعت گردشگری در استان تاکید داشتند، باید بتوانیم زیبایی استان را به همه جهان نشان دهیم.
وی متذکر شد: در منطقه اورامانات بخصوص شهرستان پاوه این موضوع به خوبی درک شده و در روستاهای این منطقه صنعت گردشگری دارای درآمد بالایی است. اگر گردشگری روستایی در استان همه گیر شود شاهد رشد اقتصادی خواهیم بود. از طرفی روستاهایی که به بحث بوم گردی بپردازند می توانند تسهیلات خوبی از استانداری دریافت کنند.
نظر شما