به گزارش کردپرس، جلال محمودزاده نایب رییس کمیسیون کشاورزی، مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره استخدام مهندسین ناظران گفت: بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از واجدین شرایط که بیش از ۳۰ ماه سابقه خدمت داشتند پشت درها منتظر هستند اما از سوی دیگر افرادی استخدام شدهاند که سابقه نظارت ندارند.
وی افزود: با بیان اینکه گزارشهایی از دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور در زمینه تخلفات گسترده در واردات و تنظیم بازار محصولات کشاورزی و دامی دریافت کردهایم، گفت: در زمینه استخدام مهندسین ناظر کشاورزی که دارای سابقه 30 ماه هستند قانون وجود دارد، از بیشتر استانها گزارشهایی داریم که افراد با نفوذ در بدنه جهاد کشاورزی به عنوان ناظر کشاورزی استخدام شدهاند.
محمود زاده افزود: زمانیکه قانون استخدام مهندسین ناظر کشاورزی در کمیسیون و صحن علنی مجلس تصویب شد تعداد کل ناظرین کشور کمتر از 10 هزار نفر بودند و ما نیز قانون را برای استخدام 10 هزار نفر تنظیم کردیم اما در حال حاضر شاهد هستیم که بیش از 2 هزار و 500 نفر از واجدین شرایط که بیش از 30 ماه سابقه خدمت داشتند پشت درها منتظر هستند اما از سوی دیگر افرادی استخدام شدهاند که سابقه نظارت ندارند و برای آنها سابقه سازی شده است.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ناظرین به جا مانده از قانون استخدام مقابل مجلس تحصن کردند و این موضوع به تحقیق و تفحص گذاشته شد، ادامه داد: قطعا تخلفاتی در خصوص استخدام و شیوه بکارگیری مهندسین ناظر جهاد کشاورزی صورت گرفته است.
وی در خصوص تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در خصوص چگونگی اجرای قانون اصلاح قانون استخدام مهندسان ناظر تولیدات کشاورزی و واردات محصولات کشاورزی و دامی با استفاده از ارز و تنظیم بازار، گفت: در هفته جاری در کمیسیون کشاورزی اعضای هیات رئیسه این تحقیق و تفحص انتخاب و اسامی آنها برای رئیس مجلس ارسال شد و در هفته آینده احکام آنها صادر میشود.
محمودزاده افزود: هیات تحقیق و تفحص بعد از دریافت احکام مکاتبات خود را با دستگاههای نظارتی مختلف آغاز میکند تا اگر مشکلات و شکایاتی در خصوص شیوه واردات محصولات کشاورزی و تنظیم بازار آنها و همچنین استخدام ناظرین کشاورزی دارند برای ما ارسال کنند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شکایات زیادی به کمیسیون کشاورزی و نمایندگان مجلس در خصوص بروز تخلفات در واردات محصولات کشاورزی و دامی مانند گوشت، ذرت، سویا و سایر محصولات ارسال شده بود این تحقیق و تفحص کلید خورد، ادامه داد: برخی از افراد به منظور واردات محصولات کشاورزی ارز دولتی دریافت کردهاند اما ارزها را در محلهای دیگری غیر از واردات هزینه کردهاند.
وی با تاکید بر اینکه در واردات، صادرات و تنظیم بازار محصولات کشاورزی انحصار به وجود آمده است، عنوان کرد: در زمینه تنظیم بازار برخی از افراد گوشت وارداتی را از شرکت پشتیبانی امور دام دریافت اما آنها را به خوبی توزیع نکردهاند، در برخی از موارد مبالغی که باید در ازای فروش گوشتهای وارداتی به دولت بازگردانده میشد برنگشته است.
رییس هیات تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در پایان با تاکید بر اینکه در جریان تحقیق و تفحص با متخلفین برخورد میشود، تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم با همکاری هیات رئیسه مجلس و کمیسیون کشاورزی این موضوع را پیش ببریم، از افرادی که گزارشهایی در زمینه تخلفات مربوط به موضوع تحقیق و تفحص دارند درخواست میکنیم مدارک خود را دست اعضای هیات رئیسه تحقیق و تفحص برسانند.
به گزارش کردپرس، در هفته اخیر رییس مجلس در حکمی جلال محمودزاده نماینده مهاباد را به عنوان رییس هیات تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در خصوص چگونگی اجرای قانون اصلاح قانون استخدام مهندسان ناظر تولیدات کشاورزی و واردات محصولات کشاورزی و دامی با استفاده از ارز و تنظیم بازار منصوب کرد.
نظر شما