به گزارش کردپرس، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری، علی مصطفوی در نخستین کارگروه فرهنگی اجتماعی استان در سالجاری اظهار داشت: بدون مشارکت اجتماعی هیچ طرح و برنامه ای به نتیجه نمی رسد، از دفاتر تسهیلگری در خواست می شود برنامه ها و طرحه ای خود را در خصوص کاهش آسیب های اجتماعی ارائه و در دفاتر خود اجرایی نمایند .
وی افزود: سال گذشته ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار به دفاتر تسهیلگری مناطق حاشیه شهر اختصاص یافته بود و امسال ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
مصطفوی ادامه داد: کارگروه تخصصی فرهنگی اجتماعی یکی از کارگروههای مهم شورای برنامه ریزی استان است که کاهش آسیب های اجتماعی از اهداف عمده آن به شمار می رود .
وی با بیان اینکه بر اساس تحقیقات صورت گرفته حاشیه نشینی، اعتیاد، طلاق، سرقت، قتل و خودکشی از عمده آسیب های اجتماعی به شمار می رود، افزود: مسائل اجتماعی از چنان اهمیتی برخوردار است که هر ماه با حضور وزیر کشور جلسه ای در این خصوص برگزار و نتایج به سمع و نظر مقام معظم رهبری می رسد و ایشان تدابیر و رهنمودهای لازم را تبیین می کنند.
معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار آذربایجان غربی به انعقاد تفاهم نامه هایی بین دفتر امور اجتماعی و برخی از سازمانها و دستگاههای اجرایی اشاره کرد و گفت: این تفاهم نامه ها در راستای کاهش آسیب های اجتماعی است و هر دستگاه و سازمان و نهادی باید با عمل به وظایف محوله در راستای کاهش این بلایا و آسیب ها قدمهایی را بردارد .
مصطفوی در ادامه حاشیه نشینی را در نتیجه مهاجرت از روستاها به شهرها و مهاجرت از شهرهای کوچک به شهرهای بزرگ عنوان کرد و عمده علت آن را علاوه بر بیکاری و نبود اشتغال، در عدم توزیع امکانات مناسب دستگاهها و سازمانهای دولتی و غیردولتی دانست.
نظر شما