به گزارش خبرنگار کردپرس، سرهنگ فضل الله شیری اظهار کرد: بخشی از تصادفات عابران پیاده در گذرگاه ها و پیاده روها و بخشی در بزرگراه ها رخ میدهد.
وی افزود: در تصادفاتی که در بزرگراهها اتفاق میافتد، ممکن است عابران پیاده 100 درصد مقصر باشند و اگر هم اینگونه نباشد، حتماً سهم آنها در بروز تصادف در نظر گرفته میشود.
شیری تصریح کرد: در صورتی که رانندهای با عابر پیاده در محل گذرگاه عابران پیاده تصادف کند، مجازات وی در دادگاه تشدید میشود.
رئیس پلیس راهور استان افزود: یکی از مهمترین دلایل تصادفات عابران پیاده این است که به اصل دیدن و دیده شدن توجه نمیکنیم چرا که بیشتر عابرانی که در شب تصادف میکنند در سمت چپ خیابان دچار حادثه میشوند به این مفهوم که راننده را از ناحیه سمت چپ خودش در آستانه نقطه عدم فرار از تصادف قرار میدهند.
وی بیان داشت: یکی دیگر از دلایل تصادفات عابران پیاده نوع پوشش آنهاست، نوع پوششی که به ویژه در شبها موجب دیده نشدنشان میشود.
سرهنگ شیری با بیان اینکه رویکرد جریمهمحوری نمیتواند کارساز باشد، گفت: جریمه برای اصلاح رفتار و خاموش کردن رفتارهای اشتباه است، از این رو تا انجا که امکان پذیر است باید بتوانیم با آموزش رفتارهای اشتباه را اصلاح کنیم.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همچنین به نبود امنیت عابران اشاره کرد و گفت: امکان عبور عابران پیاده از عرض بزرگراهها وجود ندارد، چراکه در بیشتر نقاط شهری با کمبود پلهای عابر پیاده مواجه هستیم.
وی در پایان گفت: نوع شهرسازیها خودرو محور است و این باعث شده مشکلات زیادی برای شهروندان و عابران پیاده رخ دهد.
نظر شما