به گزارش خبرگزاری کردپرس، سیدغلامرضا حسینی به اجرای طرح پایلوت الگوی نوین مشاغل خانگی در ایلام توسط جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: در این طرح ما تجربیات ارزشمندی به دست آوردیم که مهم ترین آن، شناخت کلی از حوزه کارآفرینی و زیرساخت های موجود در استان است که حقیقتا توسعه این بخش نیازمند کار جهادی و هم افزایی کلیه دستگاها است.
وی ضعف زیرساختهای اقتصادی را مانع جدی پیش روی اشتغال در ایلام دانست و افزود: بسیاری از استانهایی که همزمان با ما طرح را شروع کردند به دلیل زیرساخت های مناسب اقتصادی و صنعتی جهت پشتیبانی طرح با مسائل و مشکلات ما روبهرو نبودند اما در ایلام ضعف زیرساخت اقتصادی یک مشکل و مانع جدی است.
عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی ادامه داد: مسئله دوم فرهنگ عمومی کسب و کار در ایلام است که خود ناشی از 2 بینش اشتباه تمایل شدید مردم به پشت میز نشینی و تمایل به دریافت تسهیلات است، که با توجه به ماهیت تولیدی طرح پایلوت مشاغل خانگی، دقیقا این 2 مسئله به عنوان 2 مانع اصلی در اجرای طرح، مشکلاتی را برای ما ایجاد کردند.
حسینی یادآوری کرد: بخش مشاغل خانگی پتانسیل بسیار بالایی در توسعه دارد چرا که ایجاد یک شغل خانگی با توجه به ماهیت شغل با توجه نیاز به سرمایه کم، کسب مهارت به شیوه ارزان و تولید در فضای کوچک به راحتی قابل دستیابی است .
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان ایلام با بیان این که مدیریت طرح پیش رو و رسیدن به یک پلان واحد در گرو همافزایی دستگاههای متولی است، تصریح کرد: هدف جهاد دانشگاهی از ورود به مقوله اشتغال کمک به توسعه اشتغال با رویکرد علمی و ایجاد زنجیره ارزش به عنوان یک حلقه گم شده در طرح های اشتغال زایی کشور است.
نظر شما