به گزارش کردپرس، غفارزاده در سی و یکمین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری، در خصوص سیاستهای اقتصاد مقاومتی؛ به مسئله ششم امنیت اقلام راهبردی و اساسی که در درجه اول، غذا و دارو است اشاره کرد و گفت: باید تولید داخلی کشور طوری شکل بگیرد که تحت هیچ شرایطی در زمینه تغذیه و دارو دچار مشکل نشود.
وی افزود: خروج دارو از شبکه رسمی توزیع آن، خط قرمز معاونت غذا و دارو است و با بررسی و کنترلهایی که در مبادی ورودی به عمل می آید، مشخص شده که سهم بیشتری از قاچاق دارو منبعث از سایر استانهای کشور است که باید اقدامات کنترلی در مبادی ورودی و خروجی استان با همکاری ارگانهای انتظامی افزایش یابد.
معاون غذا و داروی استان آذربایجان غربی در زمینه نظارت بر فعالیت مراکز ترک اعتیاد هم گفت: از 127 مرکز ترک اعتیاد در استان آذربایجان غربی، 95 مرکز فعال است که سایر مراکز به دلیل شخصی و تخلف تعطیل شدند.
وی ادامه داد: در نتیجه بازدیدهای سال گذشته تا کنون کارشناسان معاونت غذا و دارو از مراکز ترک اعتیاد، 4 مرکز قطع سهمیه دارو، 4 مرکز حذف یک شیفت کاری، 12 مرکز کاهش سهمیه و2 مرکز نیز ابطال پروانه شدهاند.
غفارزاده با اشاره به فرآیند تولید الکل در کارخانجات استان جهت مصارف صنعتی اظهار کرد: اقدامات نظارتی و کنترلی این معاونت در شبکه تولید و توزیع و راه اندازی سامانه صدور فاکتور برای الکل صنعتی شکل گرفته است.
وی در خصوص افزایش بازدید از داروخانه های استان نیز گفت: تعداد داروخانههای فعال (دولتی و خصوصی) در استان 408 مورد است و که در سال گذشته 1905 مورد بازدید از این مراکز انجام گرفته است.
نظر شما