علی اکبر مویدی در دومین جشنواره ملی روز مزرعه افزود: ۱۰۰ نفر از پژوهشگران ارشد ما آماده اعزام به استانهای مختلف هستند تا به محققین استانها برای تدوین یک برنامه جدی کمک کنند.
وی بیان کرد: تاکنون۱۰ هزار نفر از کارشناسان جوان در مرکز تحقیقاتی آموزش کشاورزی استخدام شدهاند و۲۵۰ وسیله نقلیه به ۱۴۰۰ مرکز تحقیقاتی ارسال شده است.
وی با بیان اینکه جشنواره روز مزرعه در کرمانشاه نسبت به سال گذشته ارتقاء پیدا کرده است و به جشنواره ملی روز مزرعه ارتقاء پیدا کرده است، گفت: استان کرمانشاه در بسیاری از فعالیت ها، استانی پیشرو بوده است و امیدواریم در بحث ارتقاء و تعامل بین آموزش و ترویج نیز پیش رو باشد و یکی از بهترین پایلوت های ما در کشور شود.
وی خاطر نشان کرد: کشاورزی تنها بخشی است که امنیت غذایی ما را تامین می کند و می تواند در این شرایط سخت به عنوان یک ضد تحریم نقش داشته باشد و به کشور کمک کند.
مویدی با بیان اینکه کشاورزی در کشور باید به سمت کشاورزی دانش بنیان برود، اظهار کرد: بخش کشاورزی آنقدر اهمیت و جایگاه دارد که هراندازه برای توسعه و ارتقاء آن تلاش کنیم باز هم کم است.
وی کشاورزی دانش بنیان را بر سه رکن نظام نوآوری، نظام تحقیقات و نظام دانش و اطلاعات استوار دانست و گفت: امروزه بسیاری از کشورهای دنیا مانند هلند، بیشتر از تولیدات کشاورزی، تکنولوژی کشاورزی را صادر می کنند.
امروز چهارشنبه( 22 خرداد)، دومین جشنواره ملی روز مزرعه در ایستگاه تحقیقاتی اسلام آباد غرب برگزار شد.
نظر شما