۱۳۰۰ میلیارد ریال هزینه تجهیز بیمارستان های آذربایجان غربی شد

سرویس آذربایجان غربی- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: یکهزار و ۳۰۰ میلیارد ریال طی پنج سال گذشته برای تجهیز مراکز بیمارستانی این استان هزینه شده است که سهم مهاباد 130 میلیارد ریال بوده است.

به گزارش خبرنگار کردپرس، ابراهیم حسنی روز پنجشنبه در آیین تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهاباد اظهار داشت: در سال ۱۳۹۳ سرانه تخت‌های بیمارستانی آذربایجان غربی برای هر یکهزار نفر از جمعیت استان ۱.۰۵ تخت فعال بود که اکنون این میزان به ۱.۴۵ تخت رسیده است.

وی افزود: با فعال بودن چندین طرح بیمارستانی در مناطق مختلف استان امیدواریم که با بهره برداری از آن ها میزان سرانه تخت بیمارستانی در آذربایجان غربی به بیش از ۱.۶ تخت افزایش پیدا کند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: از سال ۹۳ تا به امروز اقداماتی که در بیمارستان امام خمینی مهاباد انجام گرفته است به نسبت سایر شهرستان ها بیشتر بوده است و حدود ۵ میلیارد تومان صرف هتلینگ بیمارستان امام خمینی مهاباد شده و هفت و نیم میلیارد نیز جهت تجهیزات این بیمارستان هزینه شده است.

فشار دانشگاه علوم پزشکی جهت استعفای مدیر شبکه بهداشت مهاباد صحت ندارد

حسنی با انتقاد از یکی از رسانه‌های مهاباد عنوان کرد: فشارهای دکتر آقازاده به مدیر شبکه درمان بهداشت و درمان مهاباد جهت استعفا صحت ندارد و ریاست دانشگاه علوم پزشکی تا روز آخر مدیریت دکتر مرزنگ از ایشان حمایت حمایت کرده‌اند.

وی افزود: اگر در روز آخر مدیریتی ایشان بفرمایند که از بنده حمایتی صورت نگرفته، این ایراد به خود دکتر مرزنگ وارد است که چرا در زمانی که در پست مدیریتی مشغول به کار بودند این گلایه ها را ابراز نکرده اند؟!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گفت: از نظر ما این حرف‌ها و این حواشی صحت ندارد و اگر دکتر مرزنگ چنین ادعایی کرده‌اند این ادعا به هیچ وجه قابل قبول نیست.

وی ادامه داد: در برخی رسانه‌ها از قول دکتر آقازاده ریاست دانشگاه علوم پزشکی در خصوص ساخت یک ساله بیمارستان در مهاباد مطالبی عنوان شده که بنده قویا این موضوع را تکذیب می کنم و اگر کسی مدرکی در خصوص این ادعا دارد بیاورد. چرا که چنین موردی صحت ندارد.

حسنی در خصوص تاخیر ۳۰ ساله دانشکده پیراپزشکی مهاباد نیز گفت: اصلاً این دانشکده پیراپزشکی نبوده اما با همت همکاران و پیشنهاد دکتر آقازاده مجوز این دانشکده از علوم انسانی به دانشکده پیراپزشکی و مجتمع عالی سلامت در نهایت تغییر یافته است.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه تمایلی جهت همکاری های مشترک با شوراهای خیرین سلامت ندارد، تاکید کرد: تجربه نشان داده که خیرین پروژه ها را ۲۰ تا ۳۰ درصد انجام می‌دهند و مابقی را تحویل دانشگاه می‌دهند که این مسئله برای دانشگاه مشکل‌ساز شده است اگر خیرین می‌توانند از صفر تا صد یک کار را انجام دهند دانشگاه استقبال می کند در غیر این صورت نمی‌توانیم با خیرین همکاری کنیم.

وی اضافه کرد: دولت در حال حاضر توانایی پرداخت حقوق کارکنان رسمی و پیمانی را ندارد اما با این وجود ما فعالیت های خود را متوقف نکرده ایم.

معاون درمان و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در خصوص کمبود تخت در استان گفت: این مسئله در کل استان وجود دارد اما اقدامات اساسی جهت افزایش سرانه تخت های بیمارستانی در حال انجام است اما در مهاباد علاوه بر کمبود تخت فرسوده گیری بیمارستان نیز وجود دارد که با ساخت بیمارستان جدید و برنامه ریزی برای افق‌های آینده مشکلات نیز در مهاباد برطرف خواهد شد

به گزارش کردپرس، در این مراسم از تلاش های «سامرند مرزنگ» مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد تقدیر و «امیر بهزاد» به عنوان سرپرست این شبکه معرفی شد..

کد خبر 112114

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha