به گزارش کردپرس، اردیبهشت ماه سال گذشته مدیر سابق آموزش و پرورش سردشت وضعیت مدارس شهرستان سردشت را نگران کننده خواند و گفت: بالغ بر 40 درصد مدارس این شهرستان فرسوده اند و تراکم دانش آموزان در کلاس ها تا 40 نفر پیش رفته و هنوز 16 مدرسه استیجاری داریم.
سال گذشته یکی از مدارس روستایی بخش وزینه بر اثر بارش باران در سردشت تخریب شد. این حادثه در زمانی رخ داد که مدرسه تعطیل بود و و خوشبختانه منجر به صدمات جانی نشد. مدرسه ایی روستایی که با کاهگل ساخته شده بود و بارش شدید باران سبب ریزش دیوارهای گلی و آوار شدن سقف آن شد.
امسال مدیر آموزش و پرورش سردشت در پانزدهمین جشنواره خیران مدرسه ساز این شهرستان اعلام کرد؛ سردشت با ۲۴ هزار و ۸۵۰ دانش آموز دارای ۶ مدرسه تخریبی است و مقاوم سازی ۱۴ مدرسه نیز بر اثر زلزله از بین رفته است.
سید نجم الدین سمیعی در این جلسه افزود: این شهرستان هم اکنون دارای ۴۶ مدرسه کانکسی است و استقرار دانش آموزان در مدارس استیجاری نیز از دیگر مشکلات فضاهای آموزشی این شهرستان است. همچنین در شهرهای میرآباد، ربط و نلاس نیز با کمبود فضای آموزشی مواجهیم.
در نبود اعتبار ساخت و ساز توسط آموزش و پرورش این خیران هستند که در شهرهای مختلف و مناطق محروم هزینه می کنند.
به گفته مدیر آموزش و پرورش سردشت تا سال گذشته ۱۸۵ هزار و ۲۳۰ مترمربع در قالب ۱۵۳ قطعه زمین از سوی خیرین به آموزش و پرورش تحویل شده و در سال جاری هم ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع زمین در مدارس روستایی تحویل آموزش و پرورش شده است.
با اهدای زمین و مشارکت خیران مدرسه ساز در سال گذشته ۱۶۳ کلاس درس در شهرستان سردشت ساخته شد.
امسال در سردشت، در چهار مورد خیران مدرسه ساز هشت کلاس درس را با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال می سازند که چهارمین مورد روز گذشته 25 خرداد توسط در روستای "بناویله بزرگ" زده شد.
این مدرسه در زمینی به مساحت 500 مترمربع با زیربنای 95 متر و دارای دو کلاس و دفتر مدرسه با همت خیر مدرسه ساز آرش بهنام پور با نظارت خیر مدرسه ساز یونس سلیمی شروع به ساخت کرده و مقرر شده تا قبل از سال تحصیلی جدید تحویل آموزش و پرورش داده شود.
نظر شما