رحمان حریری که امروز در دفتر خبرگزاری کُردپرس حضور یافت در دیدار با خبرنگاران این مجموعه گفت: یکی از برگزیدگان منابع خبری من برای پیگیری اخبارمنطقه و استان، کردپرس است چرا که یک رسانه حرفه ای و اخلاقی است و بسیار قوی عمل می کند که توانسته به درستی رضایت تمامی طیف ها را جلب کند.
او با اشاره به اینکه کردپرس در حد خبرگزاری های مطرح جهانی به روز است، افزود: کردپرس به عنوان یک رسانه حرفه ای اشخاص را زیرسوال نمی برد بلکه منتقد عملکرد و شیوه مدیران است.
رواج مصرف قرص های شب امتحانی در بین دانش آموزان نگران کننده است
حریری در بخشی از سخنان خود با ابراز نگرانی از رواج قرص های شب امتحانی گفت: متاسفانه کنکور خود مافیایی برای مواد مخدر شده چرا که با تزریق استرس و اضطراب شب امتحان، به شدت قرص های شب امتحانی را در بین دانش آموزان و پشت کنکوری ها رواج داده است.
او افزود: حتی برخی والدین خود برای فرزندانشان درخواست قرص شب امتحان دارند در حالی که باید بدانند قرص های ریتالین، ترامادول و گُل مواد مخدر هستند و باید مانع مصرف آن توسط فرزندانشان شوند.
بی توجهی به تفریح جوانان در کردستان
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه جوانان کردستانی به خاطر نداشتن تفریح به مواد مخدر روی می آورند، توضیح داد: در سطح کشور، اولین دلیل روی آوری نوجوان به مواد مخدر کنجکاوی است در حالیکه در استان کردستان تفریح است که این نشان می دهد سازمان های مربوطه مانند ورزش و جوانان در این زمینه ضعیف عمل کرده اند و حوزه تفریح جوانان مغفول مانده است.
او ادامه داد: دلیل دیگر روی آوری جوانان در کردستان به مواد مخدر، جلب توجه است که نشان می دهد اعتماد به نفس افراد پایین است و باید بر روی خانواده کار شود. همچنین کسب لذت از دیگر دلایل است که به علت اینکه نتوانسته ایم افراد را به عنوان مثال به لذت بردن از مطالعه روزنامه و کتاب تشویق کنیم به سمت لذت بردن از مواد مخدر سوق داده می شوند.
آسیب های جامعه باید بازگو شوند
حریری معتقد است برای پیشگیری از آسیب باید واقعیت ها عنوان شود به عنوان مثال در مدارس ماده مخدر گل به شدت در حال رواج است اما آموزش و پرورش بر این عقیده است که آسیب ها نباید عنوان شود. در حالیکه باید اعلام شود و در ادامه آن آموزش مبنای کار قرار داده شود تا پیش از حاد شدن مسئله بتوان چاره ای برای آن اندیشید.
او در ادامه به برخی از مشکلات حوزه مواد مخدر استان کردستان هم اشاره کرد و در این باره گفت: به دلیل اینکه کردستان استانی پاک به لحاظ اعتیاد اعلام شده منابع مالی کمی در اختیار دارد و اعتبارات به صورت قطره چکانی است.
مبنای آماری معتادان کردستان شیوع شناسی سال 94 است
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همچنین تاکید کرد: مبنای آماری معتادان استان کردستان همان شیوع شناسی سال 94 است در حالیکه اکنون آمارها تغییر کرده و تعداد افزایش یافته است و باید بر اساس آن برنامه ریزی کرد.
او همچنین از عدم همکاری دستگاه های مرتبط با حوزه مواد مخدر در استان گلایه کرد و توضیح داد: برای کاهش اعتیاد در کنار ایجاد بستر های اقتصادی باید بسترهای مدیریتی هم فراهم شود؛ برخی از افرادی که در پست های مدیریتی هستند تخصص و تسلطی به حوزه خود ندارند؛ به عنوان مثال بر اساس طرح ملی قانون مبارزه با مواد مخدر، 20 درصد از بودجه فرهنگی شهرداری ها باید به مبارزه با مواد مخدر اختصاص یابد اما برخی مدیران از چنین طرح هایی اطلاع ندارند و مانع اجرایی شدن آن می شوند.
حریری در پایان درخواست کرد: رسانه یکی از ارکان اساسی پیشگیری از اعتیاد است و باید بر روی پیام های پیشگیرانه تمرکز کند.
نظر شما